Mick Boskamp: juli 2008

Partyscene Redactie | 14 juli 2008
blogs

mick boskampTegen alle beloftes in, heeft Boskamp het weekend overgeslagen. Hij had daar een reden voor.

Als je een column over de zomer 2008 gaat schrijven, dan moet het ook over deze prille zomer gaan. En dan kan het niet anders of je wordt automatisch geconfronteerd met de dag van vandaag. Of zoals in mijn geval: met de zaterdag van twee dagen geleden. Ik had begrepen dat in de Weekend aan artikel over mijn vader, de acteur Hans Boskamp stond. Dit keer was het helaas helemaal waar wat er stond. De kop was ‘Mysterieuze ziekte sloopt Hans Boskamp’, de streamer luidde ‘Hans vecht als een leeuw voor zijn leven’ en de tussenkoppen lazen ‘Hij waant zich in het theater’, ‘Artsen staan voor een raadsel’ en ‘Met hem praten is onmogelijk...’

Heel gek, maar toen ik het zo zag staan en kon lezen in een tijdschrift, was dat voor mij de bevestiging die ik al die tijd had weggeduwd. De ironie wil dat ik die realiteit vond in een magazine dat door de bank genomen bol van leugens staat.

Ik heb even een paar dagen niets kunnen schrijven. Was ook wel fijn.

Morgen ben ik er weer met een echte column. Die gaat ook over 2008. Vrolijk verhaal dit keer. Beloofd.

Dit is nummer 3 uit een serie van 7 columns van Mick Boskamp als introductie op de Chemistry-film ‘Generations Of Love’ die hier op partyscene op 16 juli in première gaat.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws