Digging up dirt on the stars

Partyscene Redactie | 9 april 2008
blogs

Jarenlang al verbaast het me dat er in ‘de bladen’ niks wordt vermeld over het drugsgebruik van de bekende Nederlander. Zijn ze echt zo heilig of bestaat er een soort code? Alles mag er geschreven worden, waar of niet waar? Verhoudingen worden onthuld, foto’s van mensen hun huizen worden geplaatst, men wordt openlijk uitgemaakt voor hoer. Maar drugsgebruik, oh nee, dat doen onze bekende Nederlanders blijkbaar niet.
Poo
Toch heb ik al op menig feest bn’ers gezien met ogen op steeltjes, rond stuiterend als een skippybal of zo geil als een kudde makrelen. Kijk, dat ze drugs gebruiken, maakt mij geen ene reet uit. Ik vind het alleen raar dat elk aspect van hun leven, hoe onbenullig ook, meteen uitgelicht wordt, of dat de wereld vergaat. Maar snuiven en slikken is schijnbaar niet de moeite waard om te vermelden in de bladen.

Natuurlijk horen en lezen we het in alle bladen en programma’s al Katja een nieuwe handtas heeft gekocht. Maar waarom zien we nooit scheel kijkende klapper tandende bn’ers. Kunnen de lezers dit soms niet aan of snuiven en slikken de hoofd redacteuren net zo hard mee.

Niks horen we over de sex / snuif feesten van een zanger die door Jensen ook wel eens omschreven wordt als het zingende schaap. Maar als het zingende schaap een andere coupe heeft, dan zien we het wel overal. Natuurlijk ook belangrijk, want als het zingende schaap zijn kapsel verandert, moet natuurlijk ook zijn naam veranderen in zingende paardenlul.

Waarom horen we toch nooit de echte leuke geruchten over de bn’ers. Waarom worden de echt smeuïge roddels altijd achter gehouden? Wordt hiervoor betaald of kost dit kijkcijfers en lezers? Zullen we het ooit te weten komen? Mij fascineert het in ieder geval, waarom komt het ene nieuws overal en het andere wordt totaal genegeerd.

Wordt er bijvoorbeeld een dj geïnterviewd, dan komt er 100% zeker een onderwerp voorbij dat over drugs gebruikt gaat en vrouwen. Terwijl er in het Gooi hele scheepsladingen van het witte poeder door heen gaan. En zo’n beetje iedereen met elkaar neukt als dan niet onder invloed.

Ik wil daarom hier een oproep doen om je ranzigste roddel of waarheid over een heilige bn’er te plaatsen. En dan bedoel ik natuurlijk de snuifverhalen over Harmen Siesen, de orgies van Sonja Barend en het hoeren lopen van Youp van ‘t Hek. En oh ja laten we de voorkeur voor ontbijtkoek van Ron Brandsteder niet vergeten.

Wie heeft het sappigste verhaal??

Alexander Koning

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws