Ambient Daan: classics, my ass!

Partyscene Redactie | 2 november 2007
blogs

Classics, my ass!

Sinds mijn laatste ervaring op het 10 jaar Meubelstukken festival ben ik helemaal om. Ik heb daar zoveel lol beleefd om die gouwe ouwe dansplaatjes ten gehore te brengen dat ik weer helemaal de vibe te pakken heb. Niet dat die vibe helemaal weg was, maar dit jaar zat íe ergens verstopt in een laadje. Kan gebeuren en soms heb je een push nodig om ‘m er weer uit te pakken. De reacties, maar vooral mijn eigen plezier, zorgden voor een topdag.

“Set it free, if it comes back to you it was yours, if it doesn’t it never was”. Deze gevleugelde uitspraak heeft mijn ex ooit naar me toegeworpen, maar ik heb ‘m atijd onthouden, omdat er een grote kern van waarheid inzit. Als ik dit even betrek op het draaien, heb ik dat dit jaar behoorlijk losgelaten. Ook met mijn organisatie, de Happy Tribe, heb ik weinig tot niks gedaan. Een bewuste keus dat wel. Na 15 jaar ambient-geneuzel en getokkel was de motivatie even weg. Ik wilde graag toch meer naar de dansbaardere genres. Maar veel moeite deed ik daar nou ook weer niet voor en dan komt er dus niks uit je handen. Maar met dat hele classics gebeuren speel ik daar blijkbaar een dusdanige rol in dat men mij daar graag bij heeft. Nu heb ik behoorlijk wat tunes uit mijn begin periode en kan ik daarom menig uurtje vullen, maar (even wat esoterisch gebrabbel…) door juist het hele verhaal los te laten, komt het weer naar me terug. Was het dan van mij? Absoluut! Ik vind van wel… volgen jullie me nog??

Stubnitz

Dit weekend draai ik op een absolute toplocatie, op een toptijd, van 01.00 tot 02.30, op de Stubnitz, een feest van Multigroove. Old Amsterdam heet het. En dat samen met al die andere oude knarren uit het verleden, die maar niet van ophouden weten. En ik weet zeker, het gaat leuk worden om al die grijze knallers te draaien, gezichten van vroeger weer te zien en gewoon heel veel lol te hebben. Voor de diehards: het weekend begint vrijdag met OWAP in de Powerzone en dan kun je op zaterdag doorstuiteren naar de Stubnitz…


Classics, my ass! It´s the new style!!

Laterzzzz! (Not so) Ambient Daan

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws