Alexander Koning: Weer Wooferland

Partyscene Redactie | 19 september 2007
blogs

Drie weken na dato en nu pas een verslag van Wooferland. Hoe kan dit! Druk, de brug stond open, moest bijkomen, vakantie, vergeten etc, etc.

Weer Wooferland



Alexander KoningWooferland dus. Ik moest samen met Michel Becks afsluiten in de Energy Classics tent. Helaas kon ik er niet de hele dag zijn, wegens andere verplichtingen. Ook vond ik het in het begin niet zo’n fijn idee om af te sluiten, want dit feest was voor mij de ultieme kans om zelf ook weer es ff lekker los te gaan. Kijk, natuurlijk leek het me leuk om af te sluiten, maar zelf weer eens een keertje los gaan op classics vond ik ook een topidee. Om 20.00 uur kwam ik pas aan en om 20.30 uur moest ik al draaien. Dus van rustig acclimatiseren was geen sprake. Ff naar de tent lopen, dacht ik, die op 2 minuten loopafstand lag. Maar om de 5 meter kwam je mensen tegen, die je of heel lang niet gezien had of die je nog elk weekend ziet, maar toch ook nog van alles te vertellen hebben. Hmmm, gezellige bende hier. Dat kan nog leuk worden.

Bij de tent aangekomen stond Buzz Fuzz echt energy te classiccen. Zo, dat gaan we echt niet toppen, maar aan het einde van zijn set draait hij per plaat langzamer, totdat hij zo’n beetje op ons tempo zit en dan is het onze beurt. Nou, ik ben benieuwd!



Michel BecksMichel zet de eerste plaat op. Oeps, toch nog wel een stuk langzamer dan Fuzzie zijn Fizzle. Ff zie je de mensen kijken, what the fuck is dit? De mensen die echt willen stampen, verlaten de tent. Maar na 15-30 minuten is de tent stampvol en begint het echt. De ene underground rave knaller na de andere underground rave knaller gooien we op de sl 1200. Wow, dat ze in Nederland nog zo los kunnen gaan.  “Kunnen jullie wat zachter schreeuwen, ik hoor mijn plaat geen eens meer!” Shit, wat een feest..
Dan staan we zelf zo hard mee te springen, dat mijn hele platenkoffer met 6 bier op de grond valt. Alle platen eruit en ze krijgen meteen wat te drinken.
Maar ja, die drogen wel weer en we knallen lekker verder.

Dan is het in ene 22.30 uur en moeten we stoppen. Damn.. ”Ah joh, kom op man. Moet je kijken de hele tent plus buiten terrein is afgeladen. Ah, Bas, aaah”. “Ok,” zegt hij met een lach. “Doe nog maar een stuk of 4 toegiften.” Ok dan!!!! Het laatste half uur (want we zijn gewoon tot 22.55 uur doorgegaan) zijn echt de bom, het lijkt wel een gekkenhuis. Jong en oud gaan totaal door het lint. Mixen doen we al lang niet meer, gewoon de ene klapper na de andere.

Dan is het echt afgelopen. Fuck!!! Dit had eeuwig moeten duren. Na nog een jointje, wat drinken en slap gelul gaan we zeer voldaan naar huis. Michel flikkert nog in een greppel met zijn 3 volle platenkoffers (ja, liever te veel als te weinig is zijn motto). Het echte oude gevoel is weer terug, het kan nog altijd.


Koning Dimitri



Oh ja, Dimitri draaide natuurlijk zijn laatste classic set op Woofer. Ik vraag me af hoe lang ‘ie dit kan missen. Volgend jaar op Woofer, Dimitri’s eerste classic set dan maar. Dacht het wel.

Bas en Lars en Crew, bedankt, het was top. Heeft er nog iemand zin in classics, 6 oktober Lichtfabriek Haarlem, the beginning. Doe je zwemvest aan, want zweten ga je.

check:
www.eyeonthefuture.nl

www.myspace.com/alexanderkoningcom

http://alexanderkoning.hyves.nl/

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws