Jefferson: Zandvoortlive 2

Partyscene Redactie | 17 augustus 2007
blogs

En hier de pijlsnelle reactie van Jefferson op de blog van Borstkramp, sorry: Boskamp

Zandvoortalive 2


Hoi Mickmans,

JeffersonIk vond het zeker gezellig bij jou en Mel in Zandvoort!
Zoals je weet ben ik in Haarlem geboren en opgegroeid in Heemstede, dat op 20 minuten fietsen van Zandvoort ligt. Heb vroeger dus menig uurtje in de badplaats doorgebracht. Nu kom ik er vrijwel nooit meer, ga liever naar Bloemendaal.

Snap wel dat jij het naar je zin hebt in Zandvoort, vijf minuten lopen van je huis naar het strand is natuurlijk ook super kicken.

Tja, dat Zandvoort Alive feestje sukte inderdaad big time, het leek wel een veredelde campingfuif, niet in de laatste plaats door het gros van het aanwezige publiek, dat - zo leek het althans - linea recta vanuit de caravan naar het festijn was getogen.

Madskillz deed met verve waar hij voor geboekt was en kreeg niet alleen de voetjes van de vloer, maar ook de handjes in de lucht. Die bejaarde danser was zonder twijfel het hoogtepunt van de avond. Vol overgave en zonder zich ook maar iets aan te trekken van zijn omgeving maakte hij zijn fonky moves, die trouwens veel weg hadden van een 65+ Jumpstyle variant. Te grappig gewoon.

Zie je ons dat nog doen op die leeftijd? Ik moet eerlijk zeggen dat ik jou in al die jaren dat ik je ken eigenlijk nog nooit heb zien dansen.

Ben jij niet zo’n danser, Mick? Ik niet namelijk, ben meer van het-met-mijn-hoofd-meebouncen-op-de-beat-type, echter: onder invloed van bepaalde stimuli ben ik niet van de dansvloer te branden...hahaha.

Zandvoortalive by night

Trouwens, volgende week ben ik er niet, ik ga een weekje plaatjes draaien in Tbilisi, Georgië. Zal je de week daarna uitgebreid verslag doen.

Ciao, Jefferson

PS Het is in Tbilisi erg zomers, temperaturen zo rond de 30 graden Celsius. Eindelijk!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws