Jefferson: de deskundige

Partyscene Redactie | 2 juli 2007
blogs

Mister Hi-five is back! Jefferson is al jaren dj en nog langer schrijver. Ook is hij deskundige...

De deskundige


JeffersonIk sta in de Viva!
Alle hippe vrouwen van Nederland tussen de twintig en de dertig (met de welbekende Viva vibrator op hun nachtkastje) kunnen nu lezen dat ik expert ben op het gebied van Designer toys.
Net als mijn collega blogger Alexander Koning zit ik namelijk naast het draaien helemaal in de wereld van de Designer Toys, maar daarover meer in een volgend blog.
In de Viva van deze week staat een artikel over de verzamelwoede van een 2-tal Viva lezeressen, ik lever in het artikel ‘deskundig’commentaar over de achtergrond van deze toys.
Ben nog nooit ergens als deskundige of expert op komen draven, laat staan in een blad als de Viva.

Ik had liever gehad dat ik als authoriteit of het gebied van Dance mijn mening had kunnen ventileren over de huidige stand  van zaken in de scene of beter nog als deskundige op het gebied van vrouwen.
‘Deze week in de Viva: 30 vragen aan de expert op het gebied van vrouwen: Dj Jefferson.’
Daarin zou ik dan haarfijn uitleggen hoe je met vrouwen moet omgaan, dat je vooral naar ze moet luisteren, dat ze knuffelen minstens net zo belangrijk vinden als een potje stomende sex, dat je je emotioneel moet openstellen, hoe je als man signalen van vrouwen moet interpreteren en wat ze nou echt fijn vinden.

Helaas moet ik het in plaats van vrouwen doen met plastic poppetjes, wat overigens wel een stuk eenvoudiger is: ze zeggen niks, dus je hoeft er ook niet naar te luisteren of te proberen hun signalen te ontleden, je kunt er wel mee knuffelen of hete sex mee hebben (niet mijn ding, maar iedereen heeft wel een bepaalde fetish) zonder je druk te maken of ze het wel fijn vinden.
In een ideale wereld zou je vrouwen soms een tijdje in een vitrine achter glas moeten kunnen zetten.
Al zouden de lezeressen van Viva mij dit niet in dank afnemen.

Onze deskundige in deViva

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws