Alexander Koning

Partyscene Redactie | 19 juni 2007
blogs

Hij is dj, producer en platenzaakbaas (van het roemruchte Trancentral in Haarlem). En Alexander Koning is ook prettig gestoord, getuige zijn eerste blog voor Partyscene.

Slappe gelul


Alexander KoningNou mijn eerste blog, zelfs op mijn eigen site heb ik geen blog. Maar in mijn grote ambitie naar werelwijde beroemdheid kan ik dit natuurlijk niet weigeren. Wel heb ik een nieuws sectie op mijn site,  maar ja, 1 regel per 2 weken is niet te vergelijken met een goed geschreven blog op Partyscene. Bloggen over wat je meemaakt en misschien nog gaat meemaken in de toekomst.

Tja, iedereen heeft er tegenwoordig één, dus waarom zou het mij niet lukken iets quasi interessants op papier/internet te krijgen? Iets wat iedereen Top vindt, een stuk dat je aan het beeldscherm kluistert, waar mensen nog weken over napraten.

Mijn blog moet echt de beste worden. Aan het einde van de maand moeten mensen al voor hun computer gaan zitten wachten, smachtend naar de nieuwe blog. Bloggers over de hele wereld moeten mijn blog als voorbeeld nemen.

Adam Curry zelf zal me opbellen om me uittenodigen op zijn landgoed in Groot Britannië. Hij zal me zelfs een paar uur alleen laten met La Paay en mij zijn badjas lenen, met spiegel natuurlijk. Als ik zijn blog maar ophetzelfde niveau breng als die van mij.

Zo, nu eerst is ff iets verzinnen voor mijn eerste blog op Partyscene. Want dat slappe gelul van al die andere bloggers, daar zit niemand op te wachten. Nah, daar heb ik echt geen zin in. Iets interessants, 's ff denken, oh ja.. Vorig weekend nog gedraaid, was vet..!!

Prettig gestoord

check ook:

www.trancentral.nl

www.alexanderkoning.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws