Survival of the fittest

redactie | 7 juli 2005
blogs

Misja Helsloot

Tja, aldus de organisatie, te weinig kaarten verkocht, dus ingekrompen. Begrijperlijkwijs, maar niet zo fijn voor de trouwe bezoeker die voor zijn geld steeds minder waar krijgt. En Impulz is niet de enige, andere feesten/organisaties krijgen ook klappen. Zelf ben ik inmiddels alweer gecancelled voor een groot festival in juli, het mes erin, kosten drukken en hopen dat het goed komt. OVERKILL!! Vorige week waren er in ons toch al te kleine kikkelandje maar liefst 150 (!!!!!) feesten en andersoortige aangelegenheden alwaar de jeugdige klompendanser zijn energie kwijt raakt. Sjezus man, 150! En daar moet je dan een keus uit maken. Het monopolie van de Randstad zijn we allang kwijt geraakt, zelfs in focking Middelburg hebben ze al een street parade met top DJ’s. Daar waar Cohen uitblinkt in schijterigheid worden in andere locale dorpen en gemeenten deze organisaties met rozen bedolven; “zo, toch weer eens laten zien dat Tietjerkstradeel ook een clubhuis heeft” dacht de lachende burgemeester.
Ik ben benieuwd hoelang het duurt voordat 1 van die grote jongens omvalt, er hoeft maar een editie van Sensation of Dance Valley tegen te vallen en de melkkoe is historie. En wat dan? Om je heen hoor je mensen de keus maken, shit, euhmmm. dus DV is 65 euri, ML ook zoiets, daarna is pappa jarig, ik moet ook nog op vakantie, die auto loopt helaas nog niet op urine, du dat monster moet ook eten. Wat gaan we doen het weekend? Dan toch maar weer Catannen??
Oja, de terugreis vanuit Bussloo, daar stonden ze dus, oom agent met zijn blaaspijpje. Lachend reden we voorbij. Daarna moest ik toch denken dat zij het laatst lachten; we waren nog maar 2 kilometer gevorderd van de 12, en dat is toch wel erg lang………na zo’n nacht……….


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws