Internationaal feesten

redactie | 6 december 2004
blogs

Donderdagavond bleek echter dat onze Noord-Afrikaanse grapjurk niet genoeg kamelen had om aan de kleine lettertjes te voldoen. Principieel als the Boys zijn leek het reisje niet door te gaan. Kutsheik. En nu? Marrakech viel af, maar Ibiza bleef staan. Op Ibiza moest een villa winterklaar gestoomd worden (feestje!!) en de enigszins overbodig geworden Hummer naar Nederland worden getransporteerd. Daarbovenop: deze übertank zou, geheel in stijl, naar Nederland worden gereden door My Most Favorite Woman In The World. Een nummer in een Hummer, yippeeeeee!!! Maar nee hoor, ze kreeg het op het laatste moment niet voor elkaar, drukdrukdruk en je houdt ‘m tegoed schat, ok? Kutwijf. Barcelona stond ook op het lijstje, altijd goed, altijd plek om te slapen hadden we ooit in bloed geschreven. Let nou goed op: ‘Ja, ‘t zit zo, je bent natuurlijk altijd welkom en we hadden ‘t wel afgesproken enzo maar alleen precies dan gaat m’n chickie naar Zuid-Amerika en we hebben ‘n nacht enzo geplanned. Eehhhhmm… als ‘t een ander keertje kan?’ Kutvrienden. Vrijdagavond stapte ik dus gewoon op het vliegtuig naar Barcelona en onze soon-to-be-single-jankzak ging er maar voor zorgen dat ik bij ‘m kon tukken. Zo doe je dat als je in een egocentrische trip zit.

Na een kort vluchtje land ik op Barcelona Airport. Gran de Gracia, metro Fontana, yadayadayada… Buiten regent ´t en uiteraard staken precies vandaag alle taxi´s hier. Kutstad. Net als ik in de bus wil stappen gaat m’n telefoon.
‘Hallo?’
‘Hey dude, kan je ‘n uurtje op de airport wachten?’
‘En waarom zou ik dat doen?’ vraag ik me hardop geirriteerd af
‘Omdat er iemand achter je aan is gekomen.’
T o t h e f u c k i n g POINT PLEASE. “W I E D A N?”
‘Wacht nou maar gewoon, lul………’

Dik een uur later pakt iemand me van achter beet en maakt m’n oor nat. Ik ruik m’n Most Favorite Scent In The World en als ze heel zachtjes ‘Hey babe..’ zegt terwijl twee volle lippen in m’n nek hijgen en lange wimpers tegen m’n wang kriebelen smelten de kazen. Eén nachtje en een half dagje kan ze blijven en ik vraag me wanhopig af hoe ze altijd op het goeie moment op de goeie plek weet te zijn. Life is good. – love, Jimmy.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws