My Favourite

Partyscene Redactie | 17 juni 2008
blogs

You Rock My World

Je hebt totaal objectieve partyreporters en je hebt Saskia, die aanstaande donderdag een bijzonder man gaat ontmoeten, en daarvan verslag uitbrengt voor Love2party. "Vaak stelt hij het hoogtepunt nog even uit, gewoon om mij te plagen, maar precies op het juiste moment geeft hij me wat ik wil."

Ik ben weer verliefd. Het zal weer eens niet. Maar stop nu niet gelijk met lezen, omdat je denkt: het zal wel weer. Nee, dit keer heb ik mijn zinnen gezet op een heel speciaal iemand. Iemand die dingen bij mij kan losmaken, die niet iedereen zomaar kan. Buiten Saskia is verliefdhet feit dat ik hem uiteraard verschrikkelijk aantrekkelijk vind, met zijn donkere haar en slanke lichaam en perfecte kledingkeus, weet deze man mij ook bijzonder goed te pleasen. Hij weet precies wat ik lekker vind, en hoe ik het wil hebben en zeker ook wanneer.

En er zijn vele anderen gekomen en gegaan. Ik heb andere liefdes gehad. Waarvan ik ook zeker wist dat ze goed genoeg voor mij waren, maar dit is anders. Uiteraard. Want het is altijd anders. Maar geloof je me als ik zeg dat de handelingen die hij uitvoert met zijn handen, mij doen rillen, mij doen willen schreeuwen en gillen.

Op avonden, als ik hem ga zien, sta ik uren in mijn kast te neuzen, voor de juiste outfit. Roze? Of zwart? Of allebei? Als een verliefde puber drentel ik rond mijn spiegel. Ik hoop dat hij me ziet zitten in deze kleding. Ik zorg dat ik er op mijn best uitzie. En als ik dan eindelijk bij hem ben en hem zie staan, wil ik hem zoenen, ik wil zijn hoofd in mijn handen houden en mijn lippen tegen de zijne drukken. Ik wil hem vasthouden. En me dan vervolgens helemaal bij hem laten gaan. Zelfs dan al weet hij me, als hij maar een klein beetje zijn best doet, meerdere keren in extase te brengen. Maar hij begint vaak heel rustig, to play me, en mijn lichaam beweegt op zijn aanwijzingen. Vervolgens bouwt hij de spanning heel subtiel op.

Soms zijn er van die mannen waarbij je je schaamt, waarbij je je net niet helemaal durft te laten gaan. Of die gewoon weg niet goed genoeg zijn. Die je elke keer net niet op dat hoogtepunt weten te brengen. Bij hem voel ik al aan zijn blik wat hij met me wil gaan doen. Ik voel het aan de wijze waarop hij zo geconcentreerd met mij bezig is. Vaak stelt hij het hoogtepunt nog even uit, gewoon om mij te plagen, maar precies op het juiste moment geeft hij me wat ik wil. En geeft hij het me goed, zodat ik mijzelf schaamteloos kan laten gaan en bijna mijn haar uit mijn hoofd trek van verlangen naar een hoogtepunt. Minutenlang. En dat is ook precies wat hij wil, dat ik me helemaal laat gaan.

Helaas zie ik hem niet zo vaak. En dat is jammer. Ik heb hem niet zo in mijn macht om hem aan mij te binden. En ik heb me er ook maar bij neergelegd. Een paar keer per Tiga!jaar zien we elkaar en daar moet ik het maar mee doen. Want ja, hij heeft het druk. Uiteraard. Die smoes heb ik eerder gehoord, maar slik ik dat van hem als een zoet gesuikerd broodje. En dat maakt hem uiteraard alleen maar interessanter.

19 juni zie ik hem waarschijnlijk weer. We hebben een stiekeme Rendez-vous in Amsterdam. Wie weet, misschien volgende keer wel bij mij thuis! Ik hoop maar dat het doorgaat, en dat hij mij niet voor die tijd afzegt, want ook dat heeft hij al eens eerder gedaan.

Maar ja, mannen die mij zo in hun greep kunnen hebben, vergeef ik dit graag. Zonder problemen.

Dj Tiga, You Rock My World!! 

Saskia is aanstaande donderdag voor Love2party aanwezig tijdens de Rauw avond van de 11 laatste dagen in de 11. Haar missie? Tongen met Tiga! En daar natuurlijk verslag van brengen op deze site. Naast Tiga staan ook Brodinski en good old Joost van Bellen op het programma. We zijn benieuwd en wensen Saskia natuurlijk veel geluk.

11

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws