Duncan S. gearresteerd in Sydney, Australië

Partyscene Redactie | 17 januari 2008
blogs

‘Gij zult niet wildplakken!’

Duncan Stutterheim handelt ook in wijnen

Sydney, 15-1-2008

Van onze buitenlandse correspondente,

 

Toen Duncan Stutterheim vorig jaar naar Australië vertrok voor een welverdiende vakantie, dacht ik al, dat houd ie nooit lang vol; niks doen. En jawel, na een mislukte poging een wijnboerderij te beginnen, onder de naam Q-wines, keerde hij terug naar zijn core-business; het organiseren van mega-dance-feesten.

 

Ook Duncan heeft mooie herinneringen aan den begintijd van de ‘HOUSE’, zo mooi beschreven in het dubbeldikke boek van Gert van Veen, ‘RELEASE’ genaamd. Daarin kon je al lezen over de liefde van de Stutterheims om alles zelf te doen. Van toiletjuffrouw tot DJ, alles wordt binnen de familie zelf uitgevoerd. Dat veranderde bij zijn nieuwe start in Australië niet. Duncan blijft alles zelf doen.

ID&T bevindt zich al jaren in het illegale plakcircuitHatseflats!

En posters plakken? Ook zelf doen, dan maar? Ondanks dat ie bij de laatste illegale plakactie in Nederland, de beroemde ‘ID&T presenteert: “Gouden Kabouter Awards” posteractie, ook al op heterdaad gepakt was? Ja, of neen, dat heeft hem blijkbaar niet wijzer gemaakt. Sterker nog, het heeft hem nog stoutmoediger gemaakt dan goed voor hem is.

Sssssttttt....!!!!

Zo trok Duncan er ’s nachts op uit om zijn zelfontworpen en illegaal gedrukte posters overal in Sydney op te plakken. En daar ging het mis. Het zal rond middernacht zijn geweest, dat Duncan met zijn posters, emmertje, borstel en behangplak zijn Engelse terracehouse verliet. Vrouw en kinderen sliepen al, want ‘wat niet weet, wat niet deert’, dacht Duncan. En ja, waarom het gezin ongerust maken, als dat niet hoeft?

ID&T, tegenwoordig Q Dance, verovert nu ook de Australische dancemarktDE LUL?!

Helaas, na ongeveer tien posters plakken ging het al mis. Met gierende banden, kwam de Australische hermandad al om de hoek gescheurd om met piepende remmen, bij de vandaal te stoppen. Grote politie-Aussies sprongen uit de auto en namen een geschrokken Stutterheim mee naar het hoofdbureau van politie te Sydney. De rechten werden hem voorgelezen en al snel werd duidelijk dat hij een zeer oude belangrijke Australische wet had overtreden: Namelijk de wet: ‘Gij zult niet wildplakken!’

Ahaaa, nu snap ik het!

Wildplakken? Daar staat levenslang op! Nu begrijp ik Duncan pas echt goed met zijn woorden dat ie voorlopig in Sydney zal blijven.

Jack Undercover (met dank aan onze buitenlandse correspondente!)

ID&T'ers, opgelet!!! --->>> Verzoek vanuit de gevangenis te Sydney, namens Duncan Stutterheim aan ID&T: “Willen jullie het tijdschrift ID&T magazine weer in ere herstellen, en regelmatig opsturen, zodat ik wat te lezen heb, hier? Met dank! Ik wacht het rustig af... O ja, vergeet niet aan Jack Undercover te vragen, of ze die DJ Fanclub pagina’s weer gaan maken, want die vond ik altijd de leukste!"

Duncan zit eindelijk waar hij hoort

Wij van DJ Fanclub hebben er voor gezorgd dat Duncan internet krijgt in de cel, zodat hij gewoon kan stemmen voor De Gouden Kabouter Awards. Binnenkort gaat de stembus open!

DJ Fanclub

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws