Een cd voor Valentijnsdag!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
blogs

Maak jij werk van 14 februari?


Aanstaande dinsdag is het weer Valentijnsdag. Het ultieme cadeau? Het Britse label Defected biedt uitkomst: de nieuwe mixcompilatie van Dimitri From Paris - In The House Of Love. Doen wij muziekliefhebbers mee aan deze feestdag voor de detailhandel?

Een bosje rozen, een gitaarserenade of een Hallmark card via de e-mail, op 14 februari geeft ieder op zijn eigen manier invulling aan de dag van de liefde. Voor wie het even niet meer weet hoe origineel voor de dag te komen, helpt muzieklabel Defected een handje. Speciaal voor Valentijnsdag stelde Dimitri From Paris een album vol zwoele love-ballads samen, met tracks als 'The Way That You Love Me' van Ron Hall, Double D's 'Found Love' en DJ Genesis' 'Tonight'.

Niets ten nadele van het nieuwe kindje van de Franse discohouse-dj, maar zitten wij muziekliefhebbers eigenlijk wel te wachten op Valentijnsdag? En als het dan toch moet, geven we elkaar dan die ene speciale cd of plaat waar hij of zij al jaren naar zoekt? Of helemaal niets? Is het voor jou elke dag Valentijnsdag of alleen op 14 februari? Laat het weten in het forum!

Defected

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws