Wekelijkse technoavond in Rotterdam!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
blogs

Behoefte aan goede technoavond groeitMr. C toast tijdens de laatste Future-editie op Michel de Heij

"Ik mis de Future", sprak Benny Rodrigues afgelopen weekend in ons forum. Hij is niet de enige, meer vaste bezoekers van de wekelijkse technoavond van Michel de Heij verlangen terug naar die 'goeie ouwe tijd', elke vrijdag in de basement van Nighttown. Dat brengt ons op een nieuwe stelling.

Zeven en half jaar lang organiseerden Michel de Heij en Irfan Er de Future in Nighttown. Zij haalden o.a. Richie Hawtin, Josh Wink, Carl Cox, Jeff Mills, Green Velvet en vele andere technogrootheden naar de basement van Nighttown. De Heij, die zich wilde richten op een internationale dj-carriere, besloot in 2003 om te stoppen met de wekelijkse clubavond. Daarmee kwam er voor vele Rotterdamse technoliefhebbers een einde aan een tijdperk.

Een alternatief voor de Future is er nooit gekomen. Dezelfde mensen die ooit wekelijks in de rij voor de deur van Nighttown stonden, zoeken hun heil tegenwoordig op in Amsterdam (bijv. de avonden van organisator Vollt), Nijmegen (Club Doornroosje) of zelfs Brussel (Club Fuse). Daarom is het tijd dat een nieuwe organisator/DJ opstaat en zich warmmaakt voor een goede technoavond, zoals Michel de Heij dat vanaf 1995 heeft gedaan met de Future.

De stelling luidt daarom: er moet een wekelijkse technoavond komen in Rotterdam!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws