Inside Ibiza part 1; de Verjaardag

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
blogs

Inside Ibiza part 1; de Verjaardag


De laatste tijd heb ik het gevoel dat ik nog steeds moet bijkomen van Ibiza. In een periode van zo'n 3 weken ben ik in zijn totaliteit 10 dagen op het eiland geweest. Het was geen straf trouwens. Armada, DLP en Amnesia hadden gedurende 7 weken een villa geregeld met zo'n 7 kamers, een prachtige tuin, dito pool en twee - hoewel krakkemikkig - jeeps voor de oprijlaan.

Indien er geen vrouwen bij zijn, kan zo'n villa trouwens nog een aardige varkensstal worden. In het zwembad was ik dan ook het meest te vinden. Op 1 van de Mickey Mouse-luchtbedden welteverstaan. Soms deed ik ook de afwas en zo af en toe ook de vloer, maar meestal lag ik gewoon in de pool op Mickey Mouse. Tussendoor vooral gegeten in geweldige restaurants en twee keer gedraaid. Je blijft natuurlijk een DJ.barbecue!

Al eerder had ik met mijn agency en platenmaatschappij geregeld dat, hoewel ik niet hoefde te draaien, ik rond mijn verjaardag op 1 september over zou komen. Gezien de huidige fase in mijn leven had ik niet erg veel trek in een 'gezellig' feestje thuis en mijn boekingsagent Dave Lewis was op dezelfde dag jarig. Reden genoeg dus voor een dubbel feestje op Ibiza. Speciaal voor de gelegenheid en ook omdat veel mensen zouden langskomen, was een tweede villa gehuurd waarbij die andere, welke ik net beschreef, verbleekte. Het was werkelijk een kasteeltje met uitzicht over de baai. Twee Argentijnse koks waren aangetrokken om een speciale verjaardagsbarbecue samen te stellen, zodat zo'n 50 gasten konden genieten van een waar smikkelfestijn.Remy & Armin

Inmiddels was het 12 uur geworden en werden Dave en ik luid toegezongen om vervolgens naar Amnesia te vertrekken, alwaar het feestje voortgezet zou worden tot in de late uurtjes. De line-up voor de Armada-night zag er als volgt uit; Markus Schultz, mijn Amerikaanse equivalent, zou beginnen. Dan volgde Armin die deze avond een live-CD zou opnemen. Remy zou afsluiten. Daar zag 'ie erg tegenop, aangezien alles toch wel om Armin draait. Desondanks draaide hij subliem. Stevig, zoals we dat van 'm kennen en percussief. Remy is in zijn tweede jeugd en naar mijn bescheiden mening draait 'ie nu beter dan ooit.Mickey drijft gogogirl in de hoek...

Het was een gezellige avond. We hadden een gastenlijst van 70+ man en hadden onze eigen Vip-ruimte plus de bijbehorende gratis drank. Tot 4 uur in ieder geval. Daarna, haast magisch, stonden de tafeltjes er maar kaal bij. Ik was bijna de hele avond op het Vip-deck te vinden en had een mooi plekje uitgezocht om de gogo dansers te bewonderen. Stuk voor stuk strakke meiden die elkaar in ploegen van drie aflosten. Inmiddels was het bijna 7 uur en weldra zou een einde komen aan de nacht. Ik verlangde naar mijn bed. Aangezien de auto's vol zaten, nam ik samen met iemand anders een taxi en eenmaal aangekomen op de oprijlaan begreep ik waarom de auto's vol zaten. Ik herkende dat peroxide overgebleekte haar en die bijbehorende rondingen maar al te goed. Vermoeid en enigszins verbaasd opende ik het hek. Niks slapen, niks bed. Het was inmiddels halfnegen en de zon werd warm. Tatjana, met haar mooie groene ogen, had een deken over haar wulpse lijf gewikkeld en haar stiletto's uitgeschopt. Ze kreeg een glas warme melk en Mickey Mouse lachte me vanuit een hoekje naast het zwembad toe...

Wordt vervolgd; volgende week: Stoelendans

Harry
Harry Lemon

Het is weer zover. Breng je stem uit op ons Hollandse DJ's en bezoek deze sites:

DJ Magazine
The DJ List

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws