Pascalle

Partyscene Redactie | 12 juni 2007
blogs

Hier is ze, Pascalle; 23 jaar, stewardess en niet vies van een feestje. Vervolgens schrijft de vliegende nachtvlinder een blog. Deze week een echte liefdesverklaring.


Verliefd

Pascalle

Als ik aan haar denk word ik helemaal onrustig. Ik kan niet meer slapen, niet meer eten en ik voel kriebels in mijn onderbuik.

Vrijwel dagelijks loop ik nog over haar te dagdromen. Ze heeft iets magisch over zich. Ik verlang terug naar haar schoonheid, haar energie…

Ik mis haar. Ik mis haar zo ontzettend dat het pijn doet. Er is in geen tijden een man geweest die me het gevoel heeft gegeven wat zíj me gaf. Ze heeft mijn hart gestolen, ik ben verliefd.

Verliefd op Ibiza.

Ik had al vaker gehoord over de magische uitwerking die La Isla Blanca op mensen heeft. Men had het dan over het ‘Ibiza-gevoel.’ Als ik vroeg wat ik me in godsnaam bij het Ibiza-gevoel moest voorstellen kreeg ik als antwoord: ‘Dat merk je wel als je er eenmaal bent…’ En daar moest ik het maar mee doen.

Zo lang ik me kan herinneren heeft Ibiza me al aangetrokken. Dat is niet zo vreemd, want Ibiza staat vooral bekend om haar bruisende nacht- en strandleven. Nou ben ik niet bepaald vies van een feestje en doe ik ook niet moeilijk over een beetje zon en zee. En toen ik steeds meer mensen hoorde praten over hét Ibiza-gevoel, vond ik het vorig jaar tijd om eindelijk zelf eens een bezoekje te brengen aan La Isla Blanca.

Twee minuten. Meer dan dat had ze niet nodig om me te betoveren. In de auto onderweg van het vliegveld naar de villa begon het al te kriebelen, dit is écht heaven on earth. In de twee weken die volgden heb ik meer gedanst, gelachen en genoten dan sommige mensen misschien in hun hele leven zullen doen. (Ik heb in die twee weken ook meer geld uitgegeven dan sommige gezinnen in twee maanden doen, maar dat detail probeer ik te vergeten.)

Van mijn voornemen om niet iedere dag uit te gaan kwam maar weinig terecht. Zoveel prachtige clubs, zoveel geweldige DJ’s en zoveel mooie mensen… Wie kan dat nou weerstaan? Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel.

Zondagmiddag op het terras van Space: handjes in lucht, oogjes dicht en dansen of je leven er vanaf hangt. Intens genot. Maandagochtend naar Circoloco in de DC10 voor gekkigheid en fijne deuntjes. Een explosie van geluk. Maandagnacht Koning Sven Väth aanbidden in Amnesia, geheime afters, zonnen en dansen op het strand, adembenemend mooie danseressen in de Pacha, Gratis dansen (!) in the Underground, Swingen op Barbara Tucker tijdens In Bed with Space en ga zo maar door.

Verliefd op Ibiza


Degenen die nu denken dat Ibiza alleen geschikt is om te feesten tot je er bij neervalt (of tot je creditcard niet meer meewerkt) hebben het mis. Ibiza is zoveel meer dan alleen een partyparadijs.

Je gaat er ook naartoe om de mooiste zonsondergang ter wereld te zien. En je gaat erheen om te zwemmen in prachtige afgelegen baaitjes met azuurblauwe zee. Je gaat er naartoe om  lekker te eten. En om tot over je oren verliefd te worden. Om te slenteren over de vele hippiemarktjes. Om  de gastvrije bevolking te leren kennen. Om goddelijke cocktails te drinken. Maar ook voor rust en de indrukwekkend mooie natuur. Maar je gaat bovenal naar Ibiza om dat onbeschrijfelijke Ibiza-gevoel te ervaren. Want daar ontkomt niemand aan.

Ibiza betovert je. Ibiza grijpt je. En laat je vervolgens nooit meer gaan.

Check ook mijn Hyves-site

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws