dj Madskillz

Partyscene Redactie | 30 mei 2007
blogs

Als producer maakte hij al klassiekers in 1990, maar sinds het einde van de vorige eeuw kennen we hem als dj Madskillz, die met zijn latin beats with a twist het hele jaar door de zomer in zijn bol heeft. Dit is zijn blog.

 

Mooi baantje

Madskillz!

Deze week had ik tot twee keer toe goede vrienden en tevens collega’s van me aan de telefoon die hun beklag deden over het zware leven wat ze leiden. Het beperkt zich eigenlijk niet tot deze twee, ik hoor het wel vaker. Nee, ik noem geen namen want voor je het weet zegt niemand meer wat tegen Mad omdat ze bang zijn in een column terecht te komen.

De gesprekken beginnen meestal met wat zuchten, kreunen en steunen om vervolgens los te barsten in een opsomming van dingen die nog gedaan moeten worden. Nu ben ik zelf ook niet vies van een stevig potje klagen, daar ben ik per slot van rekening Nederlander voor. Ik ben ook steevast van plan om op deze praatplek die ik van Mick B. heb gekregen af en toe ‘s flink te gaan zeiken. En, toegegeven, dagenlang soms pas ‘s morgens thuiskomen van het draaien, als die kutvogels alweer beginnen te fluiten, en later op de dag weer gewoon presteren, dat kan een zware dobber zijn. Dat je sociale leven behoorlijk ontwricht kan raken is ook een feit. Maar je krijgt er wat voor terug. Namelijk één van de leukste jobs die er is.

Want laten we eerlijk zijn, elke week je muziek draaien voor een zaal met mensen die willen feesten, de handen in de lucht zien bij die ene vette break, mooie vrouwen op de dansvloer, nieuwe platen maken met je vrienden, spotten van nieuw talent…

Het is toch maar een mooi baantje.

MadGreetzz

check:

www.djmadskillz1.hyves.nl

www.myspace.com/djmadskillz1

www.djmadskillz.com

Mooi baantje indeed!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws