Boskamp!

Partyscene Redactie | 24 mei 2007
blogs

boskampJe kunt over Mick Boskamp zeggen wat je wilt. Bijvoorbeeld dat hij niet bepaald een house-pionier is. Maar sinds hij over dance begon te schrijven in ’94 heeft hij toch wel wat los gemaakt in dansland. Vanaf vandaag wisselt hij mailtjes uit met mc P-Pholl

 

Mijn waarde P-Pholl,

Ik wil je een geheim vertellen. En als je me belooft om het nog even tegen niemand te zeggen, dan wíl ik het je niet alleen vertellen, dan dóe ik het ook nog!

Als alles gaat zoals het gaat, en het gaat voorlopig prima, dan word ik deze winter vader. Die mededeling is voor nu even genoeg, want ik denk niet dat je zit te wachten op verhalen over ‘onze’ zwangerschap. Voor mij is alles zo klaar als een klontje (ik kan erop afstuderen), maar voor jou moet die overgang naar waar jij en ik voor staan (‘doorgaan tot het gaatje’) haast dodelijk zijn.

Ik moet ruim van tevoren hebben geweten dat het ging gebeuren, want anders kan ik het ook niet verklaren dat ik op een avond van vroege vogel in huismus veranderde.

Ik zat op de bank naar ‘Las Vegas’ te kijken, wat rechtgeaarde nachtdieren doen op zaterdagavond, alvorens de pleiterik te maken. De aflevering was zoals het hoorde: saai, en toch kwam ik maar niet omhoog van de bank. Van de bank ging ik direct door naar bed, dus niet via de dansvloer. Je leest het goed. Van liggend op de bank in een vloeiende, rechte lijn naar liggend in bed. En dat even na middernacht op de vroegste zondagochtend!

Ik wilde je nog sms-en of je me kon bellen voor geestelijke hulp, maar toen was ik al in slaap gevallen.

boskamp - p-pholl

Ik vrees dat het de komende tijd in dat opzicht niet veel beter met me zal gaan. Vandaar dat ik een vreugdekreet slaakte toen ik het volgende bericht op Fashionscene zag staan:

‘Hoe vaak per week ga jij uit? Of is per maand, of zelfs per jaar, meer van toepassing op jou? Bacardi vroeg zich dat ook af en laste een internationaal trendonderzoek in. Het resultaat is de Bacardi 55DSL Store. Thuis feesten organiseren is het nieuwe uitgaan, dat blijkt uit de Bacardi research. En dan niet de studenten-achtige housetrash soort feestjes, maar kwaliteitsparty’s. Huiskamers worden met liefde en zorg verbouwd en de flesjes bier worden vervangen door longdrinks met cocktails…’ Etcetera.

Begrijp je waar ik heen wil? Nergens, precies. Ik wil thuis blijven en thuis feestvieren. Ook deze trend heb ik ruim van te voren aan zien komen, want een jaar geleden schreef ik al over het nieuwe thuisgaan. Je gaat niet meer uit, je gaat thuis. Maar dan ook wel all the way, dus niet afhaken als je moe of juist opgewonden bent. Een wilde happening, met de muziek zo hard, dat je nog wel de babyfoon kan horen. Zou jij op zo’n feestje willen mc-en? Ik verwacht een antwoord waar ik als aanstaande vader enigszins vrede mee kan hebben…

Je Boskamp

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws