Love2Party!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
blogs

Gelukkig! Het is 2002

Enkele maanden geleden ben ik door de guys & girls van deze 'pretpage' benaderd om mijn hersenkronkels op geregelde basis door te geven. Love2Party zou dit dan 'on the site' plaatsen en ik kan zo mijn verhaal de wereld in trappen. Ja, er moest een Ronald Molendijk column komen.

Ik zal me even netjes voorstellen...

Hallo, Ronald Molendijk is de naam, ik ben 35 jaar ik ben 1.95 meter lang, mijn hobby's zijn: muziek draaien en muziek maken. Daar mag ik af en toe behoorlijk in doorslaan, sterker nog: zonder muziek geen Ronald Molendijk vrees ik!

Love2Party:

Het onderwerp van deze eerste column is de Love2Party-site en de content daarvan. Een site gevuld met foto's van lachende mensen, genietende blikken, zwetende lichamen en veel handen in de lucht, waaronder een kort commentaar van een redactielid staat over de plaats waar de foto's genomen zijn en hoe de sfeer daar was. Een klein deel van de site is gevuld met muziekrecensie's, waar je ook interviews en impressies kunt lezen welke zijn gemaakt met mensen of evenementen die 'iets met dance-muziek te maken hebben'.

Beperk je jezelf tot het bekijken van foto's, dan zou je in de veronderstelling kunnen komen dat het hier een gelukkige wereld betreft, een stukje op de planeet waar mensen met een big smile door het leven gaan. Een kleine groep mensen steekt op een bepaalde manier zijn nek uit en daar komt dan als alles goed gaat natuurlijk een grotere groep mensen op af om daar gezamenlijk plezier te hebben.

Wanneer je dat zo leest is het bijna te mooi om waar te zijn...

En dat is het natuurlijk ook! Maar wanneer je de recensie of het interview gelezen en de foto's bekeken hebt, zijn daar soms bezoekers van de site, JULLIE DUS, die vervolgens een reactie plaatsten. Daar gaat het soms mis, op dat punt flikkert het mooie plaatje in elkaar...

Om de een of andere duistere reden gaan reacties altijd over de personen die op zo'n avond hebben gedraaid, de dj's dus. Deze worden regelmatig afgebrand of er worden persoonlijke aanvallen gelanceerd. Er worden stellingen betrokken, veronderstellingen aangenomen en allerlei soorten verklaringen afgegeven waarom die persoon eigenlijk zo slecht is.

Sta ik nu te preken voor eigen parochie? Ga ik nu een tegenaanval lanceren voor uitspraken als: 'Ronald en zijn overjarige chemische vriendjes' of 'Michel de Hey is een hypocriet'? Nee dus, ik wil gewoon graag in die wereld blijven geloven, die wereld die ik bijna altijd voor mijn draaitafels aantref, een happy wereld! Dat wil ik echt heel erg graag blijven zien, die lachende wereld, omdat de wereld daarbuiten al helemaal verziekt is. Denk daar eens over na, wanneer je een reactie op deze site kwakt, wanneer je een dj of een organisatie van iets beschuldigd! Er is trouwens een hele mooie oplossing om je zelf te beschermen tegen dat soort haatgevoelens: GA ER NIET HEEN!

Misschien een goed voornemen?
RM2002

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws