De 10 van ... Juan Sanchez & Shinedoe

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
blogs

Play it loud!


Vaak zien we in bladen of op websites diverse dj-charts voorbij komen. Lijstjes met daarin de beste tien platen van dat moment. Althans, volgens de ondervraagde. Waarom die platen zo goed zijn, wordt meestal niet vermeld. Vanaf nu wel bij Love2Party. Dit keer de 10 van ... Shinedoe & Juan Sanchez.

De 10 van ... Juan Sanchez


1) Apparat - Berlin (shitcatapult)
Dit is op het moment voor mij de ultieme opener of sluiter van een set. Een uitbarsting van emotie en energie. Omdat er een broken beat in zit, komt hij niet helemaal los, maar ontstaat er wel behoorlijk wat spanning.
2) Depeche Mode - The Darkest Star (Holden remix) (Mute)
Ik weet niet of hij zijn remix van Safari ooit zal overtreffen, maar nu komt Holden behoorlijk in de buurt! Lekkere zware freaky soundscapes afgewisseld door de meeslepende vocals van mr. Gahan.
3) Pablo Bolivar - System Index (Regular)
Deze track is afkomstig van 't album Anjanas van Pablo Bolivar. In eerste instantie wist ik niet zo goed wat ik van dit nummer moest vinden, het deed me erg denken aan de sound van Trentemoller. Maar na een aantal keer te hebben gedraaid, ben ik er achter dat het een monster is! Gewoon hard zetten en gaan!
4) Juan Sanchez - Penoze inc.
Een recente track van mij waar ik erg tevreden over ben. Ik kan hem omschrijven als minimaal, diep, droog en dik tegelijk. Helaas is nog niet bekend op welk label hij uit komt, maar de komende tijd veel te horen in mijn sets en hopelijk in die van een aantal partners in crime.5) John Dahlback - Now it is Not Summer (Systematic)
Deze is alweer iets ouder, maar zit nog steeds standaard in mijn platentas. Afkomstig van het album 'man from the fall'. Van de rest van het album ben ik niet zo gecharmeerd. Maar als je dan toch het album voor 1 nummer koopt, dan weet je wel hoe laat het is. Een bereklapper van het eerste uur.
6) Nigel Hayes - Untitled (Funk D'Void Remix)
Een paar weken geleden wat trax met Lars uitgewisseld en deze remix van hem vond ik eruit springen. Een track met een heel mooi lang intro, daarna gaat ie de diepte in zoals we van hem gewend zijn. Ik weet niet wanneer en waar het uitkomt, dus hou het in de gaten!
7) Electronic Resistance - EXPOSURE (Jerome remix) (Sahkatek)
Electronic Resistance is een alter ego van Djinxx, maar even aandacht voor onze grote vriend Jerome. Een hoogtepuntje voor de man die bekend staat om zijn mooie sferische sound. Check!
8) Feos vs MSO - Further & Further (Level Non Zero)
Lekkere analoge transparante sound. Deze track leent zich erg goed voor de lange mix. Ook hier geldt weer... Play it loud!
9) Beckster - Rave (Jack Moves)
Vierde release alweer voor de twee labelbazen, John Dahlback en David Eckenback. Zij hebben de koppen bij elkaar gestoken met deze 4 tracker tot gevolg. Zowel A1 als B1 mogen er zijn en doen inderdaad hun naam eer aan: Rave!
10) Danilo Vigorito - My Friend Ghost (Orion)
Heerlijke donkere looptechno met een funky Napoli twist. Voor de late uurtjes, Gewoon recht toe recht aan pompen!Waar draai je de komende tijd?
Volgende maand ga ik twee keer naar Rusland, Moskou en voor de tweede keer naar St. Petersburg. Daar kijk ik erg naar uit. Verder 15 april In Qontrol in de Rai in de Testlab zaal met o.a. Lauhaus. Koninginnenacht sta ik in De Toren van Babel in Utrecht met o.a. Sasse uit Duitsland. De dag erna mag ik weer afreizen naar het zuiden van het land, op het pinkpopterrein wordt een festival gehouden waar ik de techno mag vertegenwoordigen. 6 mei sta ik samen met Joris Voorn in de Groene Engel in Oss op Hemels. En deze zomer hoop ik op een stel coole festivals te staan!

Waar houd je je verder mee bezig op dit moment?
Ik ben druk bezig in de studio met het produceren van tracks. Met de dingen die ik af heb, ben ik al een beetje aan het lobbyen voor labels. Afgelopen weekend heb ik samen met Auke Ferwerda een try out gedaan in de kleine zaal van het Patronaat. We deden een Ableton live set met elektrisch gitaar en drummachine. Er moet nog wel gefine tuned worden maar hopelijk krijgt het een vervolg. Naast het draaien probeer ik zelf ook zoveel mogelijk naar leuke feestjes te gaan om mensen te ontmoeten, optredens te beluisteren en inspiratie op te doen.De 10 van ... Shinedoe


1. Sebo K - Horizons - Mobilee
Mooie diepe string track met een 808 groove.
2. M. Pittman # 2 - Detroit FXHE Records
Dit is echt een zomerplaatje. M. Pittman weet met zijn subtiele en fragiele geluiden je aandacht te behouden.
3. Intimacy Girl - Someone Else Mix - Hello Repeat
Heerlijk minimalplaatje met laidback vocals en een bassline die je meeneemt.
4. Rejected - Dec Trec - Sound architecture
Dit is een heerlijke dancefloor technoknaller van Joris Voorn en Edwin Oosterwal, doet het overal zeer goed.
5. Jesse Rose - You're all over my Head - Dubsided
Dit is zeker een gedurfte productie. Waar minimaal gemixt is met een soort Beatles edits. Zeker orgineel, daar hou ik van!
6. Sleeparchive - Radio transmission e.p - Zzz
Sleeparchive weet echt de spanning te houden met zijn zeer minimale pounding producties.7. Tadeo - Granate Granada- CMYX
Dancefloor killers, rollende freaky grooves!
8. Andy Stott - Demon in the attic - Modern love
Deze track is erg vet! Rauwe old-skool acid sound zoals het hoort!
9. Polder - Circulo Polar - Intacto 006
Ik ben erg trots op dit release op mijn label. Dit is een debut release van David Labeij en Lauhaus aka Polder. Deze jongens hebben erg veel talent. Twee frisse minimale funky clubtracks met hun eigen sound.
10. Technasia - A thing of beauty is a joy for ever - Technasia
Dit is een promo, deze track heeft echt een Detroit vibe... Erg mooi.

Waar draai je de komende tijd?
De komende tijd draai ik in Fabric - London, Cocoon Club, Rostock- GR, Berghain/Ostgut- Berlin, Watergate- Berlin en nog veel meer.

Waar houd je je verder mee bezig op dit moment?
Op dit moment hou ik me bezig met verschillende remixes aanvragen, mijn album, Intacto Records en INMOTION.

Shinedoe
Juan Sanchez

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws