Gratis feesten met Freetix

Karlijn Theeuwen | 11 september 2014
daily feature

Onze vrienden van Freetix hebben weer een aantal gave win acties! Winnen is supergemakkelijk, check freetix.nl om te zien voor welke feesten je tickets kunt winnen! Wij hebben er alvast drie voor je op een rij gezet.

Wil je ergens anders hard gaan? Check dan de gave special die Freetix weg geeft!

Quest4Trance – Closing Fuel

27 september 2014
Beachclub Fuel, Bloemendaal aan Zee

Alle dance liefhebbers opgelet. In samenwerking met Beach Club Fuel organiseert Q4T op 27 september de closing party. Dit wordt het allerlaatste (buiten)event bij Beach Club Fuel van het zomerseizoen 2014! Na het enorme succes van Q4T The Spring edition begin mei, zijn de voorbereidingen nu alweer volop in gang voor het closing event bij Fuel. Beach Club Fuel is een toplocatie dus verwacht een spetterend afscheid van zomer 2014!
freetix.nl/evenement/www-quest4trance-com

Hardclassics – Halloween

1 november 2014
The Sand, Amsterdam

Trick or Treat? Dat is de vraag die ongeveer 2000 early hardstylefans gaan stellen deze avond. Net zoals andere edities zijn er nu weer Members of Hardclassics, wie dit deze editie zullen zijn is nog een geheim. Wat geen geheim is, is dat de Freestyle Maniacs area ook weer aanwezig is. Een avond vol diversiteit met een griezelig tintje!
freetix.nl/evenement/hardclassics-halloween-167

Grotesque Indoor Festival

8 november 2014
Locatie Maassilo, Rotterdam

Zaterdag 8 november organiseert PT Events haar derde Grotesque Indoor Festival in alweer het vijfde levensjaar van het populaire clubconcept. Ook dit jaar presenteert de organisatie zich weer op zijn best in de Rotterdamse Maashaven, waar de robuuste fabriekshallen van de Maassilo het decor zullen zijn van een magisch Winter Wonderland! Met topentertainment in de breedste zin van het woord pakt de organisatie dit jaar extra uit om het eerste lustrum op onvergetelijke wijze te vieren!
freetix.nl/evenement/grotesque-indoor-festival-2014-177

Win Tickets

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws