Freetix week 38

Karlijn Theeuwen | 20 september 2014
daily feature


Iedere zaterdag zal Clublife Magazine voor haar vrienden bij Freetix een lijst maken met de nieuwe win acties bij Freetix! Dus heb jij zin in een gratis feestje of zit je krap bij kas? Check dan www.freetix.nl. Deze week zijn er gave nieuwe ADE events toegevoegd, twee nieuwe muziek evenementen en een griezelige special in Walibi World!

Hard Dance Event @ ADE

Hard Dance Events is een organisatie met een naam die voor zich spreekt. Op het Amsterdam Dance Event is deze organisatie goed aanwezig en voor de evenementen Hard Dance Event; showcase op vrijdag en Hard Dance Event: Live op zaterdag geeft Freetix kaarten weg!

Hard Dance Event: Showcase

In de avond opvolgend op het Hard Dance Event vindt, net als de afgelopen drie jaar, een exclusieve showcase plaats. Wat mag je verwachten? Iets unieks en ongeevenaards, dat de Rabozaal van de Melkweg op zijn grondvesten doet schudden.

Line-up:

Atmozfears
Bass Modulators
Crypsis
Electronic Vibes
Festuca
James Bayliss
Humanoise

Tickets win je hier.

Hard Dance Event: LIVE

Op 18 oktober voegt HDE wat extra BPM toe aan het Amsterdam Dance Event. Het is dit jaar alweer de vijfde keer dat Hard Dance Event plaatsvindt, en dat wordt goed gevierd! De grote organisaties binnen de harde dance slaan de handen ineen voor een bijzondere avond: HDE LIVE.

Art of Dance, b2s, Bass Events, Q-dance and XXlerator presenteren twaalf toonaangevende labels en pioniers binnen de scene:

A² Records
Dirty Workz
Dirty Workz Anarchy
Fusion
Masters of Hardcore
Minus is More
NEXT
QULT
Scantraxx
Theracords
This Is Hardcore
WE R

Met een uitzonderlijk dikke line-up van niet minder dan 40 DJ’s, wordt de Heineken Music Hall het episch centrum van de harde dance tijdens ADE.

Tickets win je hier.

Dub Explorations - Bassweight Session @ ADE

15 oktober gaat het los in Overtoom 301 ook wel bekend als OT301. True Soldiors Productions presenteert hier namelijk Dub Explorations. Voor deze speciale 'sessie' nodigen ze de uit Londen afkomstige Mala uit. Samen met de Dubstep ambassadeur uit the US, Joe Nice en uit de Seattle afkomstige Process Rebel gaan ze een avond vullen vol met nieuwe producties.

Wil jij hierbij zijn? Tickets win je hier.

Dyro & Bassjackers present X Tour @ ADE

De charismatische, muzikaal innovatieve Dyro (https://www.facebook.com/officialdyro) wordt doorgaans gezien als hét gezicht van een nieuwe generatie Nederlandse artiesten. Het is dan ook niet meer dan logisch dat hij aankomende herfst wederom de handen ineenslaat met de eveneens Nederlandse artiesten Bassjackers (https://www.facebook.com/bassjackers) om voor het eerst sinds hun recentelijke 'GRID' tour op tournee te gaan.

Wil jij bij deze gave tour avond zijn. Tickets win je hier.

Dyro_Bassjackers

Sander van Doorn presents: Doorn Records @ ADE

Na succesvolle edities van Sander van Doorn presents Doorn Records Las Vegas en Miami dit jaar, keert het succesvolle feest van het platenlabel op woensdag 15 oktober terug naar Nederland. Daar trapt Sander van Doorn het Amsterdam Dance Event 2014 af met een gloednieuwe editie van Doorn Records in Air Amsterdam. Naast Sander van Doorn zelf treden ook BassjackersDubVisionFirebeatzJay HardwayJulian JordanMightyfoolsMike HawkinsOliver HeldensTony JuniorTV Noise en Watermät op.

Freetix geeft hiervoor kaarten weg. Check hier de link!

Hard of Woerden

Woerden is een stad en gemeente in het westen van de provincie Utrecht. In het rustige Woerden zal het er op 11 oktober echter anders aan toe gaan met de tweede editie van Hard of Woerden.
Een gezellig feest in Club One waar jij bij kunt zijn, met in de line-up twee Australische knallers namelijk, Delete en Outbreak. 

Tickets win je gemakkelijk door te klikken op deze link.

Frontliner 'on the go Tour'

De kick off van Frontliner - On The Go vindt plaats in een van de meest legendarische venues van Nederland; de Melkweg in Amsterdam. Wat je kunt verwachten? Een exclusieve showcase van Frontliner, aangevuld met enkele supporting acts. Geck-o, Max- Enforcer en de exclusieve act B-Frontliner zijn een paar namen die Barry ondersteunen bij deze avond! 

Jij kunt erbij zijn! Check www.freetix.nl

Frontliner on the go

Halloween Fright Nights

Bloeddorstige zombies, sadistische dokters, hongerige freaks en Eddie de Clown zitten je achterna.. Ze willen maar één ding: jouw leven! Badend in het zweet word je wakker, het was een nachtmerrie. Of toch niet?

Van 10 t/m 31 oktober, elke vrijdag, zaterdag en zondag van 18:00 uur tot 23:00 uur, worden nachtmerries werkelijkheid tijdens Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Het park wordt overgenomen door gevaarlijke freaks, gewapend met kettingzagen en roestige bijlen. Bezoek de Scare Zones, Haunted Houses en horrorshows.

Freetix geeft tickets weg voor 18 oktober! Tickets win je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws