Freetix week 39

Karlijn Theeuwen | 25 september 2014
daily feature


Het is donderdag ochtend, precies 10 uur en dat betekent dat wij voor jou alle nieuwe win acties van Freetix op een rijtje hebben gezet. Check hier in een handig overzicht van alle feesten die zijn toegevoegd en waar jij tickets voor kunt winnen!

Klamme Handjes

Aanstaande vrijdag, 26 september, is het tijd voor een nieuwe editie van Klamme Handjes. Met de mooie taferelen van het geslaagde festival nog op het netvlies presenteren zij met trots de volgende editie. Deze keer vindt de party plaats in de Westerunie in Amsterdam. Deze te gekke plek zal het podium zijn voor house, disco en klamme liefde! Jij kunt hier bij zijn! Check het hier.

Klamme Handjes

Flirterz

Op zaterdag 27 september keert Flirterz weer terug naar The Sand, Amsterdam en nodigt ze jullie allemaal uit voor haar verjaardag! Flirterz wordt namelijk vijf jaar en dat moet gevierd worden!  De organisatie is vastbesloten om wederom weer groots uit te pakken en alles tot in de puntjes te verzorgen! Can you feel the 'Madness of their birthday already? Come and celebrate it with them Gratis feestje? 

Flirterz

We Are Electric

Ze geloven in een nieuwe generatie die bestaat uit gave elektronische muziek en sterke performances op het podium. Met nu al een dikke line-up, die nog niet eens compleet is, beloofd het weer een vette editie te worden. De locatie is ook helemaal vet! Op 15 november zal namelijk het dak eraf gaan in het Klokgebouw in Eindhoven! Wil jij hierbij zijn? Easy..

We Are Electric

Dolly Surround

Disco Dolly keert terug met haar wekelijkse woensdag avond : Dolly Surround. Tijdens ADE pakt ze nog extra uit! Op woensdag 15 oktober staat naast haar resident Elias Mazian, ook Alexander Nut achter de draaitafels! Bereid je dus voor op een avond waar deze heren je meenemen naar alle hoeken van het muziek spectrum! Tickets win je hier.

Dolly Surround @ ADE

Transmission

Het grootse indoor dance event van Centraal Europa keert terug! Op 25 oktober zal Transmission opnieuw plaatsvinden in de O2 Arena in PRAAG! Veel Nederlandse dance liefhebbers reizen af naar dit vette feest in het zuiden van Europa. Heb jij ook zin in een roadtrip of heerlijk weekendje Praag? Wij hebben de eer om tickets weg te mogen geven! Schrijf je in en maak kans! 

Transmission

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws