Freetix week 40

Karlijn Theeuwen | 2 oktober 2014
daily feature


Een nieuwe maand is aangebroken en bij Freetix hebben ze weer een aantal nieuwe feesten toegevoegd. Wil jij kans maken op deze vette give-aways? Zorg dan dat je jezelf aanmeld en maak direct kans!

Soulsation

Aanstaande zaterdag is het tijd voor Soulsation. Een super vet, nieuw concept waarbij een combinatie tussen live muziek en dj's centraal staat. Ook wordt er opgetreden door niemand minder dan Robin Stone van de hit 'Show me Love'. Wil jij erbij zijn aanstaande zaterdag 4 oktober in Panama Amsterdam? Dat kan, want de kans dat je wint is bij deze actie wel heel erg groot...  Meld je hier aan!

Soulsation

Rebellion - Start The Riot

Vorig jaar was het de eerste editie van dit nieuwe concept van de makers van Rebirth Festival. Dat Rebellion dit jaar weer terugkeert is voor ons geen verrassing, want wat was het vet vorig jaar! Ook dit jaar komt Rebellion weer met een line-up waar je u tegen zegt. Als kers op de taart kun je ook nog je entreebewijs winnen bij Freetix. Wat je daar voor moet doen? Alleen je gegevens hier achter laten ;)

Rebellion

 

Winterfair

Deze beurs staat helemaal in het teken van dat mooie seizoen, de winter. Ben je op zoek naar een leuk kerstcadeau, een mooie jas of houdt je van lifestyle? Bezoek dan Winterfair in Ahoy Rotterdam. Heerlijk genieten voor jong en oud van leuke stands met proeverijen, workshops en modeshows. Heb jij wel zin in een dagje uit? Meld je dan hier aan.

Winterfair

AutoSalon

27 t/m 30 november is het weer zo ver: AutoSalon 2014. Voor de tweede keer opent deze beurs haar deuren voor alle liefhebbers van auto's en alles wat daarbij hoort. Ahoy Rotterdam zal totaal in het teken staan van deze prachtvoertuigen en alle liefhebbers zullen hier aanwezig zijn. Geniet van alle beauty’s om je heen. Houd jij wel van een paar pk op 4 wielen? Laat dan je gegevens hier achter en maak kans!

AutoSalon

Qult XL

Op zaterdag 4 oktober is het zo ver, tijd voor een nieuwe editie van Qult. Q-dance heeft besloten uit te pakken want ditmaal is er een XL editie. Niet alleen de Westerunie, maar ook het Transformator huis in Amsterdam worden overgenomen. Deze overname betekent niet alleen meer capaciteit, maar ook langere openingstijden! Je kunt deze keer lekker doorgaan tot 08:00! Winnen ? Klik!

Qult

FestyLand

WIN PASSE-PARTOUTS voor 10 & 11 oktober!

Met het intreden van de herfst richten de ogen zich meer en meer op recreatiepark Hemelrijk te Volkel, waar op 10 en 11 oktober het festivalseizoen tot een ultieme Festival Finish komt tijdens FestyLand! Het programma is inmiddels nagenoeg compleet en telt ruim honderd artiesten die er, verspreid over meer dan twaalf verwarmde tenten, één groot festijn van maken.De Jupiler Live Stage is dé live-stage van FestyLand met o.a. Kensington en Yellow Claw, maar ook de hits van het festivalseizoen Jett Rebel, Memphis Maniacs. Op de 3FM Stage alleen maar 3FM gerelateerde bands van deze muziekzender bij uitstek, zoals Typhoon & Band, Kovacs en Lucas Hamming! In de Spektakulair is het springen geblazen. Zo hoog als je kunt op de beste hip-hop, electro, dubstep en trap! Op vrijdag neemt FeestDJRuud je mee op één grote feestsafari: "Knaltival" en op zaterdag bounce je op muziek van dj's en live acts zoals The Jillionaire Major Lazer en The Flexican & MC Sef. Hier zal het beide dagen helemaal losgaan! Winnen kan gemakkelijk door hier je gegevens achter te laten!

FestyLand

Ovum '20 @ ADE

Op 15 oktober trappen Ovum20 & Snatch! het Amsterdam Dance Event in Panama Amsterdam af! Panama heeft tijdens het Amsterdam Dance Event een primeur; het nieuwe club soundsystem van BOSE, een op maat ontworpen geluidsysteem, zal gedurende alle ADE evenementen in Panama te beluisteren zijn. Bose presenteert met deze primeur een geluidsysteem van wereldklasse dat uniek is in de clubscene. Het is dus een zekerheid dat de muziek goed door de speakers klikt! Wil jij hierbij zijn?! Check de volgende link. 

Oveum'20

Don't Let Daddy Know

Het succesvolle concept dat haar oorsprong vond ik Ibiza keert dit jaar terug naar het Sportpaleis in Antwerpen! Op 25 oktober kun je weer heerlijk losgaan op de beats van de beste artiesten! Het is namelijk een killer line-up met Showtek, Laidback Luke, Sander van Doorn, DVBBS, Blasterjaxx , Ummet Ozcan & Sem Vox. Jij kunt via Freetix tickets winnen! Klik!

DLDK

Armada Night @ ADE

Vorig jaar was het haar 10de verjaardag en die avond was dik uitverkocht! Armada Music is het label dat bekende artiesten als Armin van Buren, Dash Berlin en W&W representeert. Dat deze avond weer een dik succes moet worden is een zekerheid! Nieuwsgierig? Check dit.

Armada Night

Dutch Bass @ADE

Basskerk Records is terug op het Amsterdam Dance Event met een nieuwe editie van haar Dutch Bass. Vorig jaar was het evenement uitverkocht en ging iedereen heerlijk los! De highlight van dit jaar is een ander gedeelte van het Dutch Bass concept. Voor deze editie is niet gekozen voor tropical, trap, UK of global, maar ligt de nadruk op aquabass, old school en drum & bass. Een ding is zeker, it's all about the Bass... Ticket kun je hier winnen.

Dutch Bass

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws