Weekly Win week 40

Karlijn Theeuwen | 3 oktober 2014
daily feature


Jezelf alweer lekker klaar aan het stomen om te gaan feesten dit weekend? Wij in ieder geval wel! We worden helemaal blij van dit artikel, omdat er altijd weer nieuwe win acties in staan! Lees dus snel verder om te zien welke nieuwe winacties toegevoegd zijn en waar jij dus gratis entree voor kunt scoren!

FestyLand

10 en 11 oktober is het weer tijd voor FestyLand. Jouw échte afsluiter van het festival seizoen. Flinke namen als Kensington, Jett Rebel & Yellow Claw zullen hun klanten ten gehore brengen! Wij mogen voor dit weekend passe-partouts weggeven. Dus heb jij zin om twee dagen helemaal uit je dak te gaan?! Zorg dan dat je jouw gegevens achterlaat!

FestyLand

Knarsetand @ ADE

Knarsetand is een tienkoppige band die live een overdonderende mix van drum ’n’ bass, gypsy, reggae, balkan, dubstep, ska en popmuziek van het podium slingert. Riemen vast, rustig de helling op en dan snoeihard de bocht uit met Knarsetands pompende beats, gevatte teksten, stevige breaks, rollende bassen, reggaelicks en female vocals. Deze groep jonge muzikanten uit het oosten van Nederland stort zoveel energie over het publiek uit dat ze geen andere keuze hebben dan in te stappen in deze muzikale rollercoaster. Donker, betoverend en vrolijk, altijd dansbaar en zeer aanstekelijk, dat is Knarsetand. Jij kunt mee feesten! Laat je gegevens achter!

Knarsetand

Tonspiel meets MFM Booking @ ADE

TONSPIEL en MFM Booking brengen je deze ADE een deep-house avond met niemand minder dan Robin Schulz, Klingande en Faul. Deze avond wil je niet missen als je van deep-house houdt! De dikste remixen, lekkerste grooves en beste upcoming dj's all in one. Tickets zijn te winnen! Check!

Tonspiel

Kypski/Krampfhaft @ ADE

Op 17 oktober zal Kypski zijn soloalbum 'Wrecked' aan de wereld komen vertonen. Dit zal hij doen in de Melkweg. Dit is niet het enige hoogtepunt van deze avond want ook Krampfhaft zal een liveshow weggeven. Jij kan bij deze legendarische avond zijn! Kans maken? Drop je gegevens hier.

Kypski

Armada Night @ ADE

De line-up was al goed, maar sinds gisteren ontkom je er niet meer aan! Armada Music heeft Armin van Buuren en Dash Berlin toegevoegd aan de lijst met artiesten die optreden op 15 oktober. Vorig jaar was deze avond uitverkocht en ook dit jaar is de verwachting dat alle tickets de deur uit gaan! Clublife Magazine heeft een aantal tickets beschikbaar! Wil jij winnen? Laat dan hier je gegevens achter!

Armada Night ADE

Spinnin' Sessions @ ADE

Het bekende Spinnin' Sessions host een eigen avond op het Amsterdam Dance Event! Eerder deze week kondigden wij de drie mystery guests al aan aan. Niemand minder dan Martin Garrix, Yellow Claw en Sander van Doorn zullen aanwezig zijn. Met deze line-up kan het dus zeker niet mis gaan! Voor deze avond geven wij tickets weg én een leuke goodiebag! Wil jij kans maken?! Beantwoord de vraag onder Facebook post goed en maak kans!

Spinnin Sessions

Alpine Hearing Protection

Onze vrienden bij Alpine vinden het belangrijk dat je zuinig bent op je oren! Een groot deel van de festivalgangers draagt inmiddels al gehoorbescherming, maar lang niet iedereen! Om jullie op weg te helpen en speciaal voor het Amsterdam Dance Events stelt Alpine 10x een pakket samen. Dit pakket bestaat uit een set partyplugs, koortje en een handig opberg tasje. Je maakt gemakkelijk kans! Vertel ons hier wat je favoriete muziekstijl is en wie weet win jij deze handige en vette prijs!

Alphine

Rebellion - Start The Riot

Vorig jaar was het de eerste editie van het zusje van Rebirth Festival. Clublife Magazine was aanwezig en we vonden het vet! We zijn dus ook blij dat er dit jaar een nieuwe editie is van Rebellion! Met een line-up waar je 'u' tegen zegt, kan deze avond niet minder worden dan de avond van vorig jaar! Klik hier en maak kans!

Rebellion

 

Winnaars

Natuurlijk hebben we deze week ook weer winnaars van acties! Joost won via Twitter de tweede Q-Base CD. We hebben tickets weggeven voor QULT XL en de winnaar van de vette Sander van Doorn MEET and GREET is bekend. Remco is de gelukkige winnaar die mag kletsen met the man himself!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws