Freetix week 43

Karlijn Theeuwen | 23 oktober 2014
daily feature


Hebben jullie een fijn Amsterdam Dance Event gehad? Wij wel in ieder geval! Op Freetix kon je ontzettend veel tickets winnen voor gave festivals! Ook deze week hebben we voor jullie nieuwe evenementen toegevoegd aan Freetix. Wil je snel kunnen zien welke dat zijn? Lees dan verder!

Video Games LIVE

Dit is een uniek concept die de energie van een rockconcert combineert met de kracht en emotie van een orkest en voegt daar adembenemende animaties aan toe die enkel videogames kunnen bieden. Tijdens Video Games LIVE wordt de videogames muziek uitgevoerd door een volledig orkest en de videogames animaties kun je zien op de enorme schermen. Het is voor het eerst dat deze unieke show in Nederland te zien is!

Freetix heeft tickets beschikbaar voor de beste plaatsen: op de eerste rang in de blackbox! Wil jij deze tickets winnen? Geef je dan snel op!

Writer David Eggers

It all started in the nineties

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van It All Started In The Nineties. Ditmaal wordt er een Flodder-thema aan gehangen in de Effenaar, Eindhoven! Heb jij zin om lekker los te gaan op klassiekers? Dat kan! De winkans bij Freetix is namelijk groot! Meld je dus snel aan, dat kan hier!

it all started in the nineties

 

Beauty & Business Fair

Niet eerder werd een beurs als de Beauty & Business Fair gehouden in Nederland. Tijdens de fair wordt namelijk niet alleen geshopt, gegeten en gedronken, ook zijn er relevante workshops voor en door professionals met een ruim aanbod van kennis, producten en behandelingen. De beurs is dan ook uitermate geschikt voor de drukbezette zakenvrouw die graag efficiënt op de hoogte blijft van de laatste trends. Standhouders en VIP's zijn na de fair welkom in het Hilton Hotel om na te borrelen en uitgebreid te netwerken. Daarnaast wordt er een Gentlemen’s Club ingericht voor mannen. Dus heb je zin in een heerlijk dagje weg vol beauty in Rotterdam? Meld je dan hier aan!

beauty

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws