Weekly Win week 43

Karlijn Theeuwen | 24 oktober 2014
daily feature


Ben jij al helemaal klaar voor een lekker avondje uit of zit je nog met een heerlijk drankje op de bank? Hoe je weekend er ook uitziet, winnen is sowieso een mogelijkheid. Check welke nieuwe acties we toegevoegd hebben en waar jij aan mee kunt doen!

I Love Techno Hotelovernachting (twv €322,-)

I Love Techno is misschien wel een van de bekendste en geliefdste technofeestjes! 8 november gaat het los in het Belgische Gent en wij hebben een unieke en enorm vette actie voor je! Je maakt namelijk kans op een hotelovernachting voor jou én een vriend of vriendin in het artiestenhotel van I Love Techno! Natuurlijk zit hier ook entree voor het feest bij inbegrepen! Je wilt nu natuurlijk graag weten wat jij ervoor moet doen om te winnen, dat is heel gemakkelijk. Check hier de Facebookpost. Je hoeft alleen maar een zin af te maken en Clublife Magazine te volgen op Facebook! Succes!

I Love Techno Visual

Magma Riot DJ Backpack

Onze vrienden van Magma hebben speciaal voor jullie bij Clublife Magazine een Riot DJ Backpack (twv €159,-) beschikbaar gesteld! Als dj is het een must-have item, want er is ruimte voor al je gear en toebehoren om gemakkelijk van gig naar gig te gaan. Maar ook als je niet draait is de backpack te gek, om bijvoorbeeld vinyl of je laptop te vervoeren. Dus kun jij deze backpack wel gebruiken? Check dan hier de actie!

Magma Riot Dj

Showtek Goodiebag

Het is jullie vast niet ontgaan, maar Showtek staat op de cover van de huidige editie van Clublife Magazine! Om dit met jullie te vieren hebben we een gave Showtek-goodiebag samengesteld met daarin een gesigneerd t-shirt, gesigneerd exemplaar van Clublife Magazine én een item van de nieuwe merchandise van de heren. Wil je kans maken op deze hele vette prijs? Check!

Showtek

Dreamcatchers

Nieuw toegevoegd is het evenement Dreamcatchers! Een initiatief van Partylover Events dat al meerdere succesvolle edities heeft gehad. 29 november wordt de Evenementenhal in Venray overgenomen door de heren van het vette hardstyle label Dirtyworks. Namen als Hard Driver, In-Phase en Neroz zullen ervoor zorgen dat je aan het einde van de avond amper kunt lopen! Wil jij hier bij zijn? Tickets win je hier!

Dreamcatchers

Quest4Trance

Quest4Trance keert terug met een nieuwe editie en wel op 27 december. In de Amsterdam Studio's is het heerlijk warm worden op deze koude dagen en jij kunt hier ook nog eens gratis entree voor winnen! We mogen namelijk 4x1 tickets verloten! Kans maken? Laat hier je gegevens achter!

quest4trance

Verder maakten we Liset blij met haar Martin Garrix-pakket en gaven we kaarten weg voor Crazy Sexy Cool - Halloween, TenTival en Don't Let Daddy Know! Zie hier een leuke foto die we van Liset ontvangen hebben met haar dikke Clublife Magazine prijs! Zelf ook een prijs gewonnen? Dan horen we ook graag van je. Stuur je vetste foto of verhaal naar info@clublifemagazine.nl!

Liset van Dijk - Martin Garrix

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws