Freetix Win Week 44

Karlijn Theeuwen | 30 oktober 2014
daily feature


Het is weer donderdagavond, acht uur en dat betekent dat jij het artikel kan lezen over de nieuwe winacties bij onze vrienden van Freetix! Lees dus snel welke nieuwe acties toegevoegd zijn en meld je aan!

I AM HARDWELL - United We Are

Aanstaande zaterdag start de voorverkoop van de nieuwe tour van Hardwell en dit zal in no-time uitverkocht zijn! Bij Freetix zijn ze er al de kippen bij, want je maakt kans op kaarten voor de opening van de tour op 24 januari in het Ziggo Dome in Amsterdam! Wil jij bij deze unieke avond zijn? Meld je dan snel hier aan!

Hardwell - United We Are

Inshock Overdose - Jack's Nightmare

Deze actie loopt nog maar eventjes, maar ze is het zeker waard! Inshock Overdose heeft zichzelf al eerder bewezen in editie met Adaro en Titan! Ditmaal zal het de Fusion artiest Jack of Sound zijn die Riche in Boxmeer overneemt. Namen als Frequencerz, Rebourne, Delete en Jack of Sound zijn eigen live act Mashup Jack zullen ervoor zorgen dat jij kruipend naar huis gaat! Je kunt je inschrijven tot zaterdag vijf voor één s' nachts, dus wees snel! Schrijf je hier in.

Inshock Overdose

Nick & Simon en de 3JS in Concert

Nick & Simon én de 3JS, wat moeten we daar nog over kwijt? Heerlijke Hollandse acts die een totale avond voor jou verzorgen. Op zaterdag 15 november kun jij bij dit concert zijn in Kampen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je hier aan te melden!

3js

Høtspot Festival

Het winterse festival keert terug en ditmaal op 29 november. Dit ontzettende leuke festival heeft zich al eerder bewezen als een totaal festival. Naast muziek door onder andere Yellow Claw, Ummet Ozcan en The Partysquad kun je namelijk ook heerlijk genieten in de hot tubs, je geluk beproeven in de bingo en je kunsten vertonen in de jodel wedstrijd! Tickets winnen? Check!

hotspot

Dreamcatchers - The Pounding Senses

In Limburg weten ze wel wat een feestje is en Dreamcatchers is een concept wat het al jaren goed doet. De locatie liegt er ook niet om, de Evenementenhal wat vroeger The Zenith was, is een pareltje! Dit jaar neemt het Belgische hardstyle label Dirty Workz Dreamcatchers over en hoe! Hard Driver, In-phase  en Neroz zijn maar een paar namen! Wil jij hierbij zijn? Bij Freetix maak je kans op kaarten! Check de link hier .

Dreamcatchers

We All Love 80's 90's 00's - NYE Special

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s presenteert haar Amsterdamse NEW YEAR’S EVE SPECIAL op woensdag 31 december. Na alle succesvolle maandelijkse edities is het tijd om het jaar 2014 in stijl af te sluiten. Geniet van mooie dranken, heerlijke champagne en prachtig vuurwerk terwijl je jezelf terug in de tijd waant met de lekkerste hits en visuals uit de 80, 90 & 00's! Ticket winnen, check!

NYE panama

Superbash

De tweede editie van SUPERBASH in Go Planet te Enschede is een feit. Op zaterdag 8 november zal de mega locatie volledig in het teken staan van keiharde hardstyle en een overweldigende massa mensen, die de hele nacht compleet los gaan. Voor de komende editie staat er onder andere een exclusieve back to back gepland met drie (!) artiesten, een bijzondere liveact en de terugkeer van een ware held. Nieuwsgierig geworden? Tickets win je hier!

superbash

The Salt of The Earth

THE SALT OF THE EARTH toont een portret van de wereldwijd gerenommeerde fotograaf Sebastião Salgado, bekend van projecten als ‘Workers’, ‘Other Americas’, ‘Africa’ en ‘Genesis’. Hij fotografeerde vergeten gebieden en mensen, en ook een aantal grootse gebeurtenissen van onze tijd: internationale conflicten, hongersnood en exodus. Daarna begon hij aan de ontdekking van schitterende landschappen en wilde fauna en flora.  Tickets voor deze mooie docu win je hier!salt

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws