Freetix Win Week 46

Karlijn Theeuwen | 13 november 2014
daily feature


Met het weekend voor de deur kun je alweer uitkijken naar de vetste feesten! Krap bij kas of wil je gewoon graag weten voor welke feesten je entree kunt winnen? Lees dan snel verder!

Voyeur

Go Big or Go Home’ is het motto van de organisatie achter Voyeur. Het belooft een avond vol house en entertainment te worden. Vanuit het Amsterdamse nachtleven rechtstreeks richting de Heineken Music Hall. House op z’n grootst dus. Tickets win je bij Freetix! Check het hier.

Voyeur

Toppers van Oranje

Altijd al bij een TV opname willen zijn of houd je gewoon ontzettend van de Nederlandse muziek? Meld je dan snel aan voor Toppers van Oranje! 36 top artiesten die jou een heerlijke dag bezorgen. Bij Freetix hoeft dat natuurlijk niets te kosten. Meld je daarom hier aan!

Toppers van Oranje

Wavefiles x Rotterdam Beats

Op 15 november heeft Wavefiles de eer op Rotterdam Beats! In samenwerking met 22tracks hebben ze een leuke line-up samen gesteld. Tickets win je natuurlijk bij Freetix! Wees snel want de actie loopt nog tot vanavond 00:00!

Wavefiles

Hardcore Classics

Je nieuwe jaar beginnen met al het goede van vroeger? Hardcore Classics brengt de vetste early in de Amsterdam Studio's! De line-up is nog niet bekend, maar tickets kun je bij onze vrienden van Freetix winnen. Meld je aan!

Hardcore Classics

Secret Affair NYE Part 3

Na de overweldigende successen van 2012 en 2013, is Secret Affair NYE terug; met een nog dikkere line-up en in een nog mooiere locatie! Plaatsdelict voor deze nu al onvergetelijke NYE is Taets Event Parkop de grens van Amsterdam en Zaanstad. Tickets voor deze heerlijke avond win je hier!

Secret Affair

 

Wil je weten welke andere dikke acties ze hebben lopen bij Freetix? Ga dan snel naar de website voor een overzicht!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws