Weekly Win Week 46

Karlijn Theeuwen | 14 november 2014
daily feature


Het is vrijdagavond en de meeste van jullie maken zich klaar voor een avondje stappen of kijken uit naar morgen! We hebben weer een aantal vette giveaways voor jullie. Wil je weten welke? Lees dan snel verder!

Plantronics RIG Gaming Headset

We mogen een ontzettend dikke gaming headset weggeven van Plantronics. Hij is ideaal om te schakelen tussen kanalen tijdens het gamen. Je kunt hem zelfs aansluiten op je telefoon en tijdens het gamen ongestoord je telefoon opnemen! Ideaal om te gebruiken bij bijvoorbeeld de nieuwe Call of Duty ;) Hebben? Check wat je moet doen!

Plantronics Headset

Time Warp

Het techno walhalla keert terug! Op 6 december kun jij helemaal los gaan tijdens Time Warp. Wij mogen natuurlijk tickets weggeven voor dit dikke event. Hebben? Ga snel naar www.clublifemagazine.nl/tickets en meld je aan!

Time Warp

Philips M1X-DJ

Het kan bijna niet dat je deze actie gemist hebt. Toch wel? Lees dan snel verder want we mogen namelijk een Philips M1X-DJ weggeven twv. €399,- ! Wil jij je vrienden verstelt laten staan van je daar kunsten en deze direct laten horen? Zorg dan dat je Clublife Magazine volgt op Instagram en vermeldt onder deze post wie jouw all-time party maatje is! . Note* The Ipad krijg je er helaas niet bij.

M1X-DJ

ST8MENT

Wie zoet is krijgt lekkers wie stout is de ... We kennen het allemaal wel, maar ST8MENT vult het namelijk op een net iets andere manier in! Ze hebben voor jou op 6 december namelijk een nieuwe editie van ST8MENT - Synth & Beat! O.a. B-front, Titan en Phuture noize zullen zorgen dat het dak eraf wordt geknald! Je kan zelfs bepalen welke tracks er worden gedraaid door Synth & Beat, check daarvoor de Facebook van ST8MENT. Tickets winnen? Meld je hier aan.

ST8MENT

Essence of Hardstyle

Waverider heeft speciaal voor het ADE een mix gemaakt ' Essence of Hardstyle'. Wij hebben speciaal voor de volgers van Clublife Magazine een Retweet & Win actie opgezet. We hebben namelijk vouchers liggen zodat jij het album gratis kunt downloaden! Wil je meedoen? Check dan snel hier de post.

Essence of Hardstyle

Masters in the Mix

Masters of Hardcore is alweer een tijdje geleden, maar wij hebben nog een aantal exemplaren liggen van Masters in the Mix die we weggeven! Woendag is hakdag en dat is ook het thema van deze giveaway! Je kunt meedoen via Facebook en Instagram.

Masters in the Mix

Voyeur

Go Big or Go Home’ is het motto van de organisatie achter Voyeur. Het belooft een avond vol house en entertainment te worden. Vanuit het Amsterdamse nachtleven rechtstreeks richting de Heineken Music Hall. House op z’n grootst dus.
Tickets win je natuurlijk bij Clublife Magazine! Meld je hier aan!

Voyeur

Dreamcatchers - The Pounding Senses

Op 28 november keert Dreamcatchers terug in de Evenementenhal in Venray. Dit keer is het een Dirty Workz take-over! Namen als Harddriver, In-Phase en Neroz staan in de line-up. Een avondje die garant staat voor succes! Jij kunt hierbij zijn! Meld je hier aan!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws