Freetix Win Week 47

Karlijn Theeuwen | 20 november 2014
daily feature


Er staan weer ontzettend veel nieuwe pareltjes online! We hebben ze voor je op een rijtje gezet. Het komt ook voor dat er last minute winacties zijn, volg Freetix daarom ook op Facebook zodat je altijd up-to-date bent! Binnenkort komt er ook een speciale give away aan via Facebook, stay tuned..

Bigger Better NYE Leeuwwarden

Dit  jaar maakt de provincie Friesland zich op voor Bigger Better NYE Leeuwwarden, het grootste indoor eclectische evenement van Nederland! In WTC Expo Leeuwwarden zal Bigger Better NYE met tienduizend man ervoor zorgen dat oudejaarsnacht 31 december 2014 onvergetelijk zal zijn. Tickets zijn te winnen bij Freetix! Check!


Bigger Better

 

Pokke-Kerst-Herrie

Voor deze speciale editie heeft de organisatie werkelijk alles uit de kast getrokken om te laten zien waar het voor staat: Echte Pokke Herrie! Verdeeld over drie area's gaan artiesten als Partyraiser, The Sickest Squad, SRB en Mad Dog ervoor zorgen dat jij deze kerst niks te kort komt. Meld je hier aan!

Pokke-Kerst-Herrie

Classified

Op 31 december 2014 vieren we oud en nieuw bij Classified NYE! Want nergens anders ga je zoveel muzikaal vuurwerk beleven als bij Classified NYE in de M&M plaza in Amsterdam. Het luxe M&M plaza is een nieuwe en vooral luxe locatie gevestigd in Amsterdam noord. Met een capaciteit van meer dan 2500 personen verdeeld over twee area's zal dit je doen denken aan een super vette mansion, met haar grote, witte balzalen, luxe interieur en flashy verlichting. Tickets voor dit vette event win je natuurlijk hier!

Classified

Everybody Kick-Off

Na een half jaar te hebben proef gedraaid, heeft de Haarlemse Club Ruis een totale make-over gekregen. Dat vraagt natuurlijk om een feestje, en in het weekend van 20, 21 en 22 november ben je welkom om dit te komen vieren! Meld je snel aan voor de win actie! Je maakt ook kans op tickets voor Everybody op 28 november. Meld je daarvoor hier aan.

Komposed Last call!

Wees snel want deze actie loopt bijna af! Na de eerste Komposed editie met onder andere Marc Romboy en Oliver Huntemann kondigt Komposed de volgende editie aan, deze zal plaatsvinden op zaterdag 22 november. Tickets win je hier!

Komposed 22 november

Brainwash

Brainwash is al jaren op rij dé best bezochte Amsterdamse clubavond, want onder leiding van resident Raymundo en VJ Joury vind je elke zaterdag in twee zalen de beste bigroom house en urban tunes. Freetix geeft kaarten weg voor 22 november en 28 november!

Brainwash

House Rules

Een andere goede avond van club Escape is House Rules! Bij House Rules in Escape hoor je elke vrijdag de originele house, techhouse en deephouse sounds van nu! Je kunt jezelf nog aanmelden voor 27 november!

House Rules

The Future of Hard

Als je aan RAW denkt, wordt de naam van deze kleine opperbaas vaak genoemd en terecht. Warface is geniaal en niet voor niets heeft hij op 8 november zijn eerste album Art of War met veel succes gepresenteerd. Hij is samen met Adrenalize de headliner van deze avond! Wil jij erbij zijn? Zorg dan dat je jezelf hier aanmeldt!

The Future of Hard

Obsessionz

Zin in een avondje feest op 24 december? Ga dan naar Obessionz in M&M plaza in Amsterdam. De line-up liegt er niet om met Vato Gonzalex ft MC Tjen als kopstukken! Dus wil jij je kerst goed beginnen, meld je dan hier aan! 

Obsessionz

We Are Hardstyle

De nieuwe editie van We are Hardstyle is een feit, aankomende kerst gaan ze weer compleet los! Op 25 en 26 december staan de dikste namen er om jou een top avond te geven. Een paar namen zijn, Adaro, Crypsis, Digital Punk, E-Force,  Code-Black, Radical Redemption en the Frequencerz. Jij kunt erbij zijn op 25 december of 26 december!

We Are Hardstyle

Hardloverz

Het is een nieuw feest, maar als we de line-up moeten geloven wordt dit een top avond. Ga helemaal los met Dr. Rude, Digital Punk, Frontliner, D-Block & S-Te-Fan en Ran-D! Tickets kosten normaal €17,50, maar bij Freetix win je ze natuurlijk voor niks! Meld je hier aan.

Hardloverz

Namasté

De eerste vrijdag van de maand organiseert Namasté een avond vol psytrance! Ben jij in voor iets anders of is dit voor jou vaste prik en wil je graag gratis entree? Meld je dan hier aan!

Namasté

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws