Weekly Win Week 47

Karlijn Theeuwen | 21 november 2014
daily feature


Yes, het is weekend! Wij zijn onder andere aanwezig op Qlimax en Armin Only in Antwerpen. Waar ga jij heen? Check in ieder geval even de win acties die we hebben lopen!

Zatox Album 'New World Order'

Eindelijk is daar zijn eerste echte artiesten album! Het duurde eventjes, maar het was het wachten zeker waard! New World Order is namelijk een heerlijk hardstyle album met de echte Zatox sound. Jij kunt nog tot maandag kans maken op deze cd, we mogen er namelijk twee weggeven! Check onze Twitter voor de actie. 

Zatox

BricAble Invites

BricAble Invites heeft zaterdag 6 december zijn tweede editie in ‘s-Gravenzande. De vorige editie was het uitverkochte Blue Edition, maar ook deze keer wordt het onvergetelijk! De dresscode is black, white en purple en de minimale leeftijd is 25+. Kans maken op tickets voor dit exclusieve feestje? Schrijf je dan hier in!

Bricable Invites

Bigger Better NYE

Bigger Better is terug en dit keer knallen ze het dak eraf in Leeuwarden op oudejaarsavond! Jij kunt een van de 10000 feestgangers zijn die losgaan in het WTC Expo, want tickets win je hier.

Bigger Better NYE

Essential Festival

Dit is de eerste indoor editie van Essential Festival, maar een dikke line-up hebben ze zeker voor je klaar staan! Niemand minder dan onder andere Sandro Silva, Ummet Ozcan, Shermanology, La Fuente en Brennan Heart zijn aanwezig. Tickets win je hier.

Essential Festival

We Are Hardstyle

Met kerst is dit jaar We Are Hardstyle weer terug in Sportcentrum Rusheuvel in Oss. Twee dagen heerlijk los gaan op de dikste namen in de hardstyle scene! Een klein greep; Adaro, Digital Punk, Radical Redemption en Frequcnerz. Je maakt bij ons kans voor kaarten op 25 december en 26 december. Meld je dus snel aan!

We Are Hardstyle

Pokke-Kerst-Herrie

24 december gaat het los in The North Sea Venue met Pokke-Kerst-Herrie! Drie areas met dikke namen zullen ervoor zorgen dat jij jouw kerst goed gaat beginnen! De feestdagen zijn al duur genoeg en daarom kun je bij ons tickets winnen! Deze win je hier!

Pokke-Kerst-Herrie

Quest4Trance

Quest4Trance, the winter edition op 27 december in de Amstedam Studio's. Quest4Trance heeft zich al meerdere malen bewezen dus hier hoeven we niet veel woorden aan vuil te maken. Wij hebben nog een aantal gastenlijst plaatsen beschikbaar voor deze dikke avond. Schrijf je hier in.

 Blije winnaars

We hebben ook deze week weer foto's ontvangen van winnaars die blij zijn met hun prijzen! Check hier Luke met zijn ADE x Sinner backpack en Jane met haar Masters in the Mix CD!

Luke

Jane

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws