Freetix Win Week 48

Karlijn Theeuwen | 27 november 2014
daily feature


Onze vrienden van Freetix hebben hem weer voor je klaargezet: een snel overzicht van de nieuw toegevoegde evenementen! Check snel of er iets voor jou bij zit.

Secret Cinema & Egbert LIVE

Goed nieuws voor liefhebbers van techno van eigen bodem: Secret Cinema en Egbert staan weer met een zes uur durende live-set in de Amsterdamse Melkweg, en wel op vrijdag 16 januari! Bij Freetix maak je kans voor kaarten voor dit spektakel! Hebben? Meld je hier aan.

Secret Cinema

Idance Audio Earphones

Je hebt de actie misschien al gezien op de Facebook van Freetix, maar ze hebben een speciale actie! Ze geven namelijk Idance Audio Earphones weg ter waarde van €59,99! Check snel de actie op Facebook.

Idance audio

Everybody Wants

Dit is een mega last minute win actie, want morgen is het tijd voor dit vette feest! Lekkere techno, deephouse, techhouse en house met een 2,5 hrs set door Bram Fidder in Panama, Amsteredam!  Meld je snel aan, de win kans is groot!

 

Infection

Zin in een feestje dit weekend, maar krap bij kas of heb je gewoon nog geen plannen? Check dan Infection op 29 november in Music Club Kampen. Dit heerlijke latin-house feest, gecombineerd met unieke acts zal ervoor zorgen dat jij warm blijft in deze koude dagen! Klik op de link voor tickets!

infection

Soundsexy

Soundsexy is een ander feest dit weekend in Eindelijk Weer, Almere. Wie zich de vorige editie van 10 mei nog herinnert, weet als geen ander dat dit een feestje is om niet te missen. Zoals ze het zelf zeggen: geen erotic party maar een sexy feest. Iets voor jou? Meld je dan hier aan.

Soundsexy

Concert Candy Dulfer

Op zaterdag 6 december staat de wereldberoemde saxofoniste in de Music Club. Samen met haar band creëert Candy een unieke samensmelting van dance, dubstep, funk en house, waarbij niemand stil kan blijven zitten. Heb jij zin in deze spannende mix van verschillende muziek stijlen? Klik dan hier voor tickets!

Candy Dulfer

Winternacht

Het wordt kouder en de dagen worden korter, tijd voor een ijskoude winterspecial. Start je kerstvakantie lekker bij de tiende editie van Braaf presents: Winternacht. Tickets win je hier.

Winternacht

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws