Freetix Win Week 49

Karlijn Theeuwen | 4 december 2014
daily feature


Hij staat weer voor jullie klaar: de Freetix Win van Week 49! Check snel welke nieuwe events toegevoegd zijn!

Jingle Ball 19 & 20 december

Een weekend lang wordt de Ziggo Dome omgetoverd in een winterparadijs vol verrassingen en spectaculaire acts. Na de eerder aangekondigde headliner Martin Garrix, FeestDJRuud en Mike Mago, presenteerde 538 Jingleball ook nog de toevoeging van Sunnery James & Ryan Marciano en Franky Rizardo aan de line-up van de vrijdagavond. Wil jij hierbij zijn? Klik hier voor tikcets voor 19 december of 20 december!

Radio 538 Jingle Ball

F*ckin NYE

Na verschillende uitverkochte edities wordt F*CKIN NEW YEAR’S EVE dit jaar verplaatst naar Paleis 12 voor de grootste nacht van het nieuwe jaar in heel België! Op deze uitzonderlijke avond in Brussel worden meer dan 10.000 mensen verwacht. Tickets winnen? Ga snel naar Freetix!

F*ckin

Chateau Techno

De ticket verkoop is 24 november van start gegaan en de line-up is bekend gemaakt! Chateau Techno is er klaar voor om 28 februari helemaal los te gaan en jij kunt hier bij zijn want onze vrienden van Freetix hebben een aantal tickets beschikbaar! Ga snel naar de website en doe mee!

Chateau Techno

Westerlijk Handelsterrein NYE Festival

Op 31 december is het Westelijk Handelsterrein opnieuw de ideale plek om het nieuwe jaar in te luiden. In dit monumentale pand zijn er maar liefst tien verschillende ‘pakhuizen’ met minstens zoveel muziekstijlen van een breed aanbod muzikaal talent. Van deep- & techhouse en techno tot ‘jazz dance’, 80’s & 90’s, hiphop en meer; PKHS is weer terug op haar favoriete locatie! Tickets win je hier!

Pakhuis

Error 2014

Na het overweldigende succes van de vorige Oudejaarsedities, konden Kozzmozz, Peep, Area 51 en Elements festival niet anders dan hun vakmanschap opnieuw samenbrengen voor een dikke avond vol techno mayhem en house sexiness. Nieuwsgierig geworden? Check hier het event!

Error

House Rules

Ben je fan van house, techhouse en deephouse, dan zit je op HouseRules goed! Deze maand staan onder andere Gabriel & Castellon, RiskSoundSystem en Radikal Roy klaar om samen met resident Troj de pannen van het dak te draaien. Freetix geeft kaarten weg voor 12 december, 19 december en 26 december!

House Rules

Brainwash

DJ Raymundo is één van de weinige Nederlandse DJ’s die al jaren resident is bij een club. Onder zijn muzikale leiding is Brainwash al jaren op rij dé bestbezochte Amsterdamse clubavond. Samen met VJ Joury Gijzen die de visuals verzorgt kan je elke zaterdag in twee zalen genieten van de beste bigroom house en urban tunes. Je kunt tickets winnen voor 6 december13 december, 20 december én 27 december!

Brainwash

Complex NYE

Er is een nieuwe club in België en het is een bijzondere, want je vindt er alleen maar dikke freestyle, hardstyle en hardcore! Voor Complex pakken ze dik uit en ook de line-up liegt er niet om! Namen al Demoniak, Davoodi en Bestien zullen erbij zijn! Wil jij je nieuwe jaar beginnen met een knaller? Meld je dan snel aan!

Complex

House Rules x Brainwash

Begint het op 30 december al te kriebelen, dan kun je bij Escape al beginnen met de NYE voorpret! Op deze oudejaars preparty nemen Escape residents Troj en Raymundo het tegen elkaar op back2back. Saxy Mr S en MC Yanto vullen hen aan.
Jij kunt hier gratis bij zijn! Meld je hier aan.

House Rules x Brainwash

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws