Weekly Win Week 49

Karlijn Theeuwen | 5 december 2014
daily feature


Check snel de nieuw toegevoegde acties bij Clublife Magazine! Fijn weekend!

#EATSLEEPWINREPEAT

Je hebt het waarschijnlijk al gezien: Clublife Magazine gaat los tijdens de maand december! We geven iedere dag een dikke prijs weg via onze social media-kanalen. Deze week begonnen we met een dikke Philips A1-PRO Headset, deze is gewonnen door Kirsten! Op dinsdag gingen we verder met vier pakketten met onder andere een Slam FM CD, check de winnaars hier. Woensdag was het tijd voor een actie via ons Instagram kanaal en gaven we 3x2 tickets weg voor de uitverkochte show van I AM Hardwell - United We Are op 24 januari! Gisteren was het tijd voor een actie van onze vrienden van Sinner, zij stelde een winterproof pakket voor je samen ter waarde van bijna 140 euro! Deze is gewonnen door Jan-Jaap, gefeliciteerd! Vanmiddag om twaalf uur knalden we de actie online met daarin een Masters of Hardcore pakket! Wil jij kans maken? Morgen om drie uur 's middags maken we de winnaar bekend en hier doe je mee!

EATSLEEPWINREPEAT

Chateau Techno

De naam zegt het eigenlijk al, maar bij dit events draait het om techno! 28 februari is het weer zover en zal Chateau Techno de grondvesten doen schudden van Taets in Zaandam. Namen als Jeff Mils, Henrik Schwarz en Blawan zijn aanwezig! Bij ons maak je kans op kaarten voor dit vette event! Wil jij hierbij zijn? Meld je dan hier aan!

Chateau

Memorylane

In het bekende Klokgebouw in Eindhoven gaat het op 28 februari los met Memorylane. Op Memorylane kunnen de bezoekers een nachtje ‘terug naar die goeie oude tijd’ van rondom het millennium. De mainarea zal dit jaar door het leven gaan als Global Classics, de second room wordt gehost door het meest populaire Belgische clubconcept aller tijden; Atmoz Classics. Dus heb jij zin in een avondje classics? Meld je dan snel aan!

memorylane

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws