Freetix Win Week 50

Karlijn Theeuwen | 11 december 2014
daily feature


Het weekend ligt op de loer en dat betekent: feesten! Al plannen voor dit weekend? Check, Freetix voor gratis tickets voor de vetste feesten! We hebben weer een lijstje voor je klaar gezet met de nieuw toegevoegde events op Freetix.

Edwin Evers Band

Naast dat de Edwin Evers Band veelvuldig geboekt wordt voor feesten, events en festivals waren zij de vaste begeleidingsband in televisie programma’s zoals The Voice of Holland en The Voice Kids en zullen zij op zaterdag 20 december voor een exclusieve show naar de Music Club komen! Meld je hier aan.

Dancing with Children Indoor Festival

Op zondag 21 december 2014 wordt voor de vijfde keer in Nederland een uniek familie dance event 'Dancing with Children indoor winterfestival' georganiseerd. Dit kindvriendelijk event is alleen toegankelijk voor kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 14 jaar met hun ouders of begeleiders. Landelijk bekende dj's zoals RAM, Matsoe Matsoe, Santito, Faith Mark en Frenckel zullen optredens verzorgen. Gaaf om met je broertje of zusje heen te gaan! Check!

Dancing With Children

Grotesque in Concert

Zaterdag 20 december is Grotesque weer terug van weggeweest met een nieuwe editie van de meest succesvolle party van vorig jaar: Grotesque in Concert! Vorig jaar was Markus Schulz de belangrijkste man achter de decks in Central Studios. Dit jaar zal die eer worden gegeven aan Grotesque's resident held, RAM! Hierbij zijn? Clublife Magazine geeft tickets weg en bij onze vrienden van Freetix maak je ook kans!Grotesque in Concert

 

Andromeda - A new dimension

Op zaterdag 20 december is Brekers het decor van Andromeda en zal daar gefeest worden als nooit tevoren. Met kopstukken Bouncing Ball en Buzz Fuzz moet dat zeker goed komen! Wil jij hierbij zijn? Meld je dan hier aan voor gratis kaarten!
Andromena

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws