Weekly Win Week 50

Karlijn Theeuwen | 12 december 2014
daily feature


Yes, het is weekend en we zijn er klaar voor: Feesten tot we omvallen! Check wel eerst nog even de nieuwe acties van Clublife Magazine en kijk of er iets tussen zit voor jou!

#EATSLEEPWINREPEAT

We zijn benieuwd, wat vinden jullie van de actie tot nu toe? We hebben al een aantal dikke prijzen weggeven en there is more to come! Zo maakte je deze week o.a. kans op een Warner Music pakket, een JBL Charge 2 en een Philips A3-PRO Headphone inclusief een gesigneerde Clublife Magazine editie en t-shirt door Sunnery James & Ryan Marciano! Je maakt tot morgen 15:00 uur kans op een Minus Is More-pakket! Check hier de actie en houd onze sociale media kanalen in de gaten!

Grotesque in Concert

Zaterdag 20 december is Grotesque terug van weggeweest met een nieuwe editie van de succesvolle party van vorig jaar: Grotesque in Concert! Vorig jaar was Markus Schulz de belangrijkste man achter de decks in Central Studios. Dit jaar zal die eer worden gegeven aan Grotesque's resident RAM! Wil jij hierbij zijn? Tickets win je bij Clublife Magazine!

Grotesque in Concert

WE'R Yearmix

Met het einde van het jaar in zicht, hebben Brennan Heart, Code Black en Outbreak hun krachten verenigd en alle hits van het afgelopen jaar verzameld. Dit resulteert in de knallende WE R Hardstyle Yearmix 2014, een compilatie die bestaat uit twee mixen en in totaal bijna vijftig tracks! Vanaf vandaag kun je de CD kopen en morgen maak je kans op een gesigneerd exemplaar! Dus wil jij kans maken op een gesigneerde WE R Hardstyle Yearmix 2014 door Brennan Heart, Outbreak en Code Black? Check dan morgen om 19:00 onze Facebook pagina!

WE R Hardstyle

Kirsten won de Philips-A1 PRO en stuurde ons deze gave foto! #EATSLEEPWINREPEAT

Kirsten

Ook Amber won een prijs bij #EATSLEEPWINREPEAT! Van haar ontvingen we deze leuke collage!

Amber

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws