Freetix Win Week 51

Karlijn Theeuwen | 18 december 2014
daily feature


Met de kerstvakantie in zicht betekent dit voor de meesten meer tijd en vrije dagen om leuke dingen te doen! Bij onze vrienden van Freetix hebben ze weer een aantal events toegevoegd om jouw vrije dagen (en nachten) mee te vullen! Natuurlijk kun je ook naar de website voor een overzicht van alle lopende acties!

IJsbeelden Festival

Zet je wereld in beweging en bezoek het IJsbeelden Festival 'WORLD IN MOTION' in Zwolle. Het grootste en meest spectaculaire winterevenement dat ooit in Nederland is gehouden. Met adembenemende ijssculpturen van 42 ijskunstenaars van over de hele wereld, imposante themawerelden, topentertainment en heel veel sneeuw-, ijs- en winterplezier voor jong en oud. Tickets win je hier!

Ijsbeelden

Hardclassics - Holland vs Italia

De geruchten waren er al maar nu is het officieel, Dana maakt haar opwachting tijdens Hardclassics op 21 februari in een mooie locatie in Almere Poort. De queen of hardstyle zal na haar lange afwezigheid vanwege haar gezondheid weer achter de decks plaatsnemen. Voor al haar fans, oud en nieuw, de kans om haar eindelijk (weer) te zien optreden. Gratis tickets win je bij Freetix!

Hardclassics

Black Suit

Na de afgelopen uitverkochte editie van Prestige After Summer op 13 September in de” The Sand” , komt de organisatie deze keer met een exclusieve editie BLACK SUIT-editie op kerstavond 24 december in Dido Amsterdam. Dido is een exclusieve nieuwe locatie in Amsterdam West. Tickets winnen voor dit Classy feest? Check!

Black Suit

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws