Freetix Win Week 52

Karlijn Theeuwen | 25 december 2014
daily feature


Yes, vakantie! Hoe is jouw kerst tot nu toe? Wij genieten er in ieder geval van met al deze feesten. Natuurlijk vergeten we niet om voor jullie alle nieuwe toegevoegde evenementen bij onze vrienden van Freetix op een rijtje te zetten. Je checkt ze hier.

Sculpture Park

De grootste indoor zandsculpturenexpositie ter wereld met beelden tot zeven meter hoog is van 16 december t/m 25 januari uitgebreid met een unieke expositie van kleine zandsculpturen met het thema ‘Worldwide Christmas’, het resultaat van het WK miniature sandsculpting. Naast de twee zandsculpturen exposities is er een enorme Lego-expositie gemaakt door landelijk bekende Lego-kunstenaars. Tickets win je hier.

Sculpture park

Omniversum

Omniversum is een grootbeeldfilmtheater. De prachtige documentaires worden op een enorm groot scherm, in de vorm van een koepel, om je heen geprojecteerd. De films nemen je mee naar andere werelden en je zit er echt middenin. Bij Freetix maak je kans op tickets voor een dag naar keuze! Check snel de actie!

Omniversum

Rio - New Year's Eve - Ano Novo

Voor de eerste keer komen ze naar Nederland: Rio Ano Novo New Year's Eve! Heerlijk los gaan op lekkere afro- en latin house! Er zijn meerdere elementen toegevoegd, aangezien er een nieuwe locatie is. Het feest is nu in Dido in Amsterdam, waar plek is voor duizend classy feestgangers. Tickets voor dit heerlijke nieuwjaarsfeest win je bij Freetix!

Rio

A State Of Trance

A State Of Trance is back en het gaat los op 21 februari in de jaarbeurs in Utrecht! In 2015 zal er voor het eerst in de historie van A State of Trance geen celebration tour, maar een celebration weekend plaatsvinden.
It's time to go back to the essence. Back to where it all started. That incredible feeling. Together we are in: A State Of Trance. Tickets win je hier!

A State Of Trance

 

Bij Freetix gaven ze ook via hun Facebook pagina Idance earphones weg t.w.v. €59,-! Deze zijn gewonnen door Laura!

Laura

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws