Weekly Win Week 52

Karlijn Theeuwen | 26 december 2014
daily feature


Je buik nog vol van al het eten? Check snel alle nieuwe win acties bij Clublife Magazine en kijk of er iets gaafs voor jou tussen zit!

#EatSleepWinRepeat

We zitten alweer in de laatste week van #EATSLEEPWINREPEAT. Echter hebben we voor jullie in de laatste week nog dikke prijzen, so stay tuned! We gaven een Gemini Firstmix mixer weg aan Youp en het Theracords-pakket met twee uur studioles van dj Thera werd ontvangen door Ricky! Houd in ieder geval onze Facebook, Twitter, Instagram en Google+ in de gaten want er gaan nog enkele grote prijzen vallen!

Facebook omslag

24 januari Crazy Town

Na succesvolle edities begin dit jaar en in 2013 gaat het sensationele dance-evenement Crazy Town voor de derde keer op avontuur. Niemand minder dan The Partysquad, Thomas Newson, La Fuente, Alvaro & MC KC Jones, The Darkraver, Dirtcaps, Lady Bee, PLN-B en Mitch The Kiss komen op zaterdag 24 januari 2015 naar Manege De Molenheide in Schijndel om daar een audiovisueel overdonderend dancespektakel te geven. Tickets win je bij Clublife Magazine!
Crazy Town

21 maart Grotesque Indoor Festival 2015

Na een zeer geslaagde jubileum editie van het Indoor Festival 2014 komt Grotesque in het komende voorjaar met een unieke variant in de Rotterdamse Maassilo. Zaterdag 21 maart presenteert PT Events het evenement namelijk overdag! De organisatie geeft aan dat een vernieuwd geluidssysteem in de Maassilo en vooral de programmering overdag de meest spectaculaire mededelingen zijn wat betreft de 'Spring Edition' in 2015. Tickets win je hier!

Grotesque indoor

Blije Winnaars!

Hierbij foto's die wij ontvangen hebben van onze winnaars. Youp won een dikke Gemini mixer, Geert het We'R Album en Davy het Warner Music pakket! Veel plezier ervan boys!

 

Youp Mixer

 

geert winnaar

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws