Freetix Win Week 1

Karlijn Theeuwen | 1 januari 2015
daily feature


Happy Newyear! 2015, we zijn klaar voor jou en al je dikke feesten! Check hier de vette feesten waarvoor je gratis toegang kunt winnen bij onze vrienden van Freetix!

A State of Trance

Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van A State of Trance. Met het nieuwe concept 'Together In A State Of Trance' wordt gekozen voor een hele nieuwe benadering waarbij nog meer de dj's samen met de fans centraal zullen staan; samen in A State of Trance. Bij Freetix maak je kans op tickets voor de show op 21 februari in de Jaarbeurs in Utrecht! Meld je hier aan!

A State Of Trance

I AM HARDWELL - United We Are

De kick-off van zijn nieuwste wereldtournee zal op vrijdag 23 januari 2015 plaatsvinden in de Ziggo Dome en Hardwell zal ook komend kalenderjaar de gehele wereld over vliegen om zijn nieuwste state of the art-show met tienduizenden fans te delen. Je maakt bij Freetix kans op tickets voor de show op 23 januari en de stijf uitverkochte show op 24 januari!

United We Are

HardClassics

De geruchten waren er al maar nu is het officieel, Dana maakt haar opwachting tijdens Hardclassics op 21 februari in een mooie locatie in Almere Poort. De Queen of Hardstyle zal naar haar lange afwezigheid vanwege haar gezondheid weer achter de decks plaatsnemen. Voor al haar fans, oud en nieuw, de kans om haar eindelijk (weer) te zien optreden. Meld je snel aan voor gratis kaarten!
hardclassics2

Chateau Techno

De ticket verkoop is 24 november van start gegaan en de line-up is bekend gemaakt! Chateau Techno is er klaar voor om 28 februari los te barsten en jij kunt hier bij zijn want onze vrienden van Freetix hebben een aantal tickets beschikbaar! Ga snel naar Freetix en doe mee!Chateau Techno

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws