Weekly Win Week 2

Nena Verhoef | 9 januari 2015
daily feature


Het is weer weekend en dat betekent tijd om te feesten! Gelukkig heeft Clublife Magazine allerlei gratis tickets beschikbaar zodat jij niks hoeft te missen. Check welke feesten er deze week aan het lijstje zijn toegevoegd, doe mee en wie weet sta jij binnenkort op een van deze feesten!

Bonzai Classics

Klaar om te raven? Succes gegarandeerd op Bonzai Classics. Dit feest vindt plaats op zaterdag 17 januari in de Effenaar te Eindhoven en voor deze editie hebben ze twee zalen gevuld met dj's. Jan Vervloet, Nico Parisi, Bonzai All Stars, Franky Kloeck, Bounty Hunter, Yves, MC B.I.G. en MC RG zijn erbij en garanderen je een vette avond. Win je tickets hier!

Headliner

Early-hardstyle fans opgelet, want dit is wat voor jullie! 31 januari kun je de beste hardstyle tracks van 2002 tot en met 2008 verwachten in de Effenaar te Eindhoven. Namen als Dj Isaac, Pavo en DJ Luna zullen aanwezig zijn en precies weten wat te draaien. Bij zijn dus! Win je tickets hier.

Don't Let Daddy Know

Martin Garrix, Ummet Ozcan en Quintino, bij het horen van die namen weet je toch al dat je hier bij wilt zijn? Op zaterdag 21 februari zullen deze heren de Ziggo Dome op stelten zetten en dat doen ze het liefst met jou erbij. Win je tickets hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws