Weekly Win Week 4

Nena Verhoef | 23 januari 2015
daily feature


Het is weer vrijdag, dus zetten wij de nieuwe win acties van Clublife Magazine op een rijtje.

 

Win het Hardwell - United We Are album

Vandaag is de officiële release van het kersverse album van Hardwell en wij hebben drie exemplaren beschikbaar! Hebben? Check onze Facebook pagina voor de actie en doe mee. Voor alle geluksvogels die een ticket hebben: veel plezier dit weekend op het Hardwell - United We Are event in de Ziggo Dome!

Winterkriebels

Dat we de deur niet meer uit kunnen zonder handschoenen en een dikke sjaal is een onontkoombaar feit. Reden genoeg om de warmte op te zoeken op Winterkriebels! Dit feest zal plaatsvinden op zaterdag 31 januari in Central Studios Utrecht en onder anderen Quintino en Alvaro zullen de beste tracks draaien. Wil jij hier bij zijn? Tickets win je hier.

Click - 8 Years XL Anniversary

Click is jarig en pakt het groots aan. Dit is er eentje voor de echte bikkels, het feestje duurt namelijk 21 uur lang! Techno sounds zullen niet alleen in de Westerunie te horen zijn, ook Transformatorhuis, Westerliefde en Westergasterras zijn onderdeel van deze editie van Click. Bij zijn dus! Tickets win je hier.

Hart Gaan! Deeperfect presents: Anja Schneider, Stefano Noferini, Battage & more!

Het label Deeperfect neemt op Valentijnsdag Simplon in Groningen over voor een avond vol liefde en techno. De perfecte combinatie dus! Behalve goede muziek kun je ook activiteiten verwachten zoals singstar en speed-dating. Omschrijft dit jouw ideale Valentijnsavond? Win dan je tickets hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws