Weekly Win Week 5

Nena Verhoef | 30 januari 2015
daily feature


Bekijk hier een overzicht van alle nieuwe winacties van Clublife Magazine!

asot

Win actie Armin van Buuren

Is Armin van Buuren jouw grote held en wil jij A State Of Trance echt niet missen? Dan is dit wat voor jou! Win een meet & greet met Armin van Buuren en twee tickets voor het evenement op 21 februari. Wat moet je doen? Klik hier en vul je gegevens in, wie weet sta jij binnenkort dan wel in Jaarbeurs Utrecht op één van de vetste feesten van het jaar.

rebirth

Rebirth Fetival

Dit is onder de hardstyle fans zeker geen onbekende! Twee dagen vol met muziek met een hoog bpm gehalte. Namen als Radical Redemption Adaro, Outbreak, Darkraver en Crypsis vullen de line-up, een onmisbaar feestje dus. Win je tickets hier.

houserules
HouseRules

Elke vrijdag vindt HouseRules plaats in Escape Amsterdam. House, deephouse, techhouse, deze stijlen zul je zeker voorbij horen komen. Zijn dit de stijlen die jij het liefste hoort? Win dan nu je tickets hier.

brainwash

Brainwash

Brainwash is een ander concept van Escape dat elke zaterdag plaatsvindt. Hier ligt de focus meer op bigroom house en urban beats. Is dit jouw ding? Win je tickets hier.

kletskoek
Kletskoek

Op zaterdag 7 maart is het tijd voor Kletskoek. Deze editie wordt ook wel de 'sushi editie' genoemd en staat volledig in het teken van de Aziatische toko. Deephouse en techno deuntjes zullen die dag te horen zijn in Beachclub Sunrise en jij kan er bij zijn! Win je tickets hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws