Freetix Win Week 7

Nena Verhoef | 12 februari 2015
daily feature


Op Freetix kun je tickets winnen voor feestjes, muziek evenementen, een dagje uit of een leuke activiteit. Check hieronder wat er allemaal te halen valt!
klear

KLEAR 1 Year Anniversary

Laatste kans om mee te doen, want morgen is het al zo ver! KLEAR bestaat een jaar en dat gaan ze vieren, met onder anderen Julio Bashmore en Eton Messy. Ook zin om het te vieren? Win je tickets hier.
manwithnoshadow

SO.LO Man With No Shadow

Op zaterdag 28 februari komt de Man With No Shadow naar Amsterdam, naar de nog verse club Closure. Niet om zomaar een klein setje te draaien, de Man draait rustig zeven uur aan een stuk door! Wil je dit niet missen? Win je tickets op Freetix.
rblegends

R&B Legends

Zaterdag 7 maart is het zo ver, de eerste R&B Legends van 2015! Al zes jaar draait R&B Legends mee en het is nog altijd even succesvol. De avond staat in het teken van de beste r&b tunes van de '90s tot en met nu, die zullen weerklinken in Hotel Arena in Amsterdam. Bij zijn? Win je tickets hier.

meerblues

MeerBlues Festival

Niet edm, maar voor de eventuele blues liefhebbers onder ons: op zaterdag 14 maart vindt het MeerBlues festival plaats! Podium Duycker verwelkomt Wille and the Bandits en wil jou er graag bij hebben. Win tickets hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws