Freetix Win Week 10

Nena Verhoef | 5 maart 2015
daily feature


Bij Freetix kun je tickets winnen voor feestjes, evenementen en ook leuke producten zijn er te halen. Check hier snel wat ze voor nieuws te bieden hebben.

Klamme Handjes Festival

Een lekker zomers feestje om alvast naar uit te kijken. Op zaterdag 25 juli vindt Klamme Handjes festival plaats in het Diemerbos, waar die dag heel wat house, disco en funky plaatjes gedraaid gaan worden. Er zijn drie stages aanwezig en er is bekend dat er twee bekende Amsterdamse hosts zullen zijn. Welke dat precies zijn weten we nog niet, maar het klinkt al goed genoeg om bij te willen zijn. Win hier je tickets.
album suite beats

Album: Manufactured Superstarts - Gansevoort presents Suite Beats

Ben jij een echte clubber? Dan is dit album onmisbaar uit je collectie! Manufactured Superstars heeft in samenwerking met de Gansevoort Hotel groep dit album uitgebracht om de sfeer van Gansevoor's resorts en nachtleven te representeren. Het album is gevuld met edits van tracks van onder anderen Calvin Harris, Bingo Players en Avicii, klinkt goed toch? Winnen doe je hier.

Dutch Comic Con

Op zaterdag 28 en zondag 29 maart vindt de Dutch Comic Con plaats in Jaarbeurs Utrecht. Het evenement is perfect voor alle film, comics, cartoons en games liefhebbers. Uitgeverijen, dealers in merchandise en collectables en nog een hoop andere bedrijven zullen aanwezig zijn en natuurlijk ook een hoop artiesten. Bekende acteurs uit de serie Game of Thrones en ook internationale tekenaars zijn van de partij. Bij zijn? Tickets voor de zaterdag win je hier, voor de zondag hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws