Weekly Win Week 10

Nena Verhoef | 6 maart 2015
daily feature


Hier bij Clublife Magazine houden we van goede feestjes en jij natuurlijk ook! Check daarom snel dit overzicht van alle leuke feesten waar wij tickets voor weggeven.

ST8MENT

Op zaterdag 21 maart vindt de twaalfde editie van ST8MENT plaats in de Effenaar en wij hebben tickets voor je klaarliggen! Wil jij een avondje stampen met onder andere Noisecontrollers en Deetox? Twijfel dan niet langer en doe mee aan de actie. Win je tickets hier.

Grotesque Indoor Festival

Nog een lekker feestje op zaterdag 21 maart, namelijk Grotesque Indoor Festival. Deze lente editie vindt overdag plaats in de Maassilo, vanaf 15.00 uur kun jij al naar binnen! Met namen als Marco V en Giuseppe Ottaviani is dit er eentje die je niet mag missen. Winnen? Doe hier mee.

Klamme Handjes

Op vrijdag 3 april viert Klamme Handjes haar derde verjaardag en het liefste ook met jou! Met een tropisch thema mag je alles uit de kast trekken voor dit warme thema en de tropische feeling kun je ook op de locatie verwachten. GERD, Daan Groeneveld & Alex Salvador en MOOSE draaien plaatjes waarop je vrolijk tussen de palmbomen door kunt dansen. Winnen doe je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws