Weekly Win Week 11

Nena Verhoef | 13 maart 2015
daily feature


Er staan een hoop leuke feesten op de planning en wij mogen tickets voor een aantal van deze toppers weggeven. Check het hier!

KLEAR Live

Wie bekend is met The Gaslamp Killer weet wat voor lekkere underground hiphop beats hij kan produceren. Gelukkig komt hij binnenkort naar Nederland om zijn deuntjes te laten horen. Namelijk tijdens KLEAR Live op vrijdag 20 maart in De Marktkantine! Wil jij hier bij zijn? Win je tickets hier.

It all started in the Nineties

Op zondag 5 april is het tijd voor 'It all started in the Nineties' de Happy Hardcore editie! Tijdens Pasen zal de Effenaar haar deuren openen voor Paul Elstak, Darkraver en dj Yves en ook jij bent meer dan welkom. Trek je aussie en je air max dus maar uit de kast, want tickets winnen doe je hier!

Trance Nation

Op zaterdag 23 mei zal Trance Nation plaatsvinden in de Heineken Music Hall! Als trance liefhebber ben je hier op de goede plek met namen als Ferry Corsten, Markus Schulz en Heatbeat. Clublife Magazine heeft natuurlijk tickets voor je klaarliggen en die geven we met plezier weg. Win ze hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws