Freetix Win Week 13

Nena Verhoef | 26 maart 2015
daily feature


Freetix staat bekend om het weggeven van tickets, vouchers en leuke gadgets. Benieuwd welke nieuwe acties er bij zijn gekomen? Check het hier!

BLISS Grand Opening - Kingsnight

Op zondag 26 april tijdens Koningsnacht vindt de officiële opening van het seizoen plaats in Beachclub BLISS! Om dit goed te vieren is er een lekkere line-up geregeld die iedereen van house deuntjes zal voorzien. Paar namen? Denk aan Roger Sanchez, Leroy Styles en Salkotta. Tickets winnen doe je hier.

Destress Festival "The World Beyond"

Zin om te beuken? Check Destress Festival op zaterdag 2 mei! Industrieterrein Made zal omgetoverd worden tot een mekka van hardere stijlen, denk aan freestyle, hardstyle en hardcore. Wie je kunt verwachten? Sowieso Radical Redemption, Digital Punk en Korsakoff! Win hier je tickets.

Mi-Pac rugzak

Mi-Pac is een Brits tassen merk dat sinds 2012 allerlei unieke tassen op de markt brengt. Ieder met een eigen stijl, print, kleur en patroon. Wil jij zo'n rugzak? Dat kan, want Freetix mag er eentje weggeven. Een gave tas die perfect is voor school, feestjes, vakantie, noem maar op! Doe hier mee.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws