Weekly Win Week 16

Nena Verhoef | 17 april 2015
daily feature


Het is weer tijd voor de Weekly Win! Check hier voor welke toffe feestjes tickets te winnen zijn.

Kingsday Festival

Koningsdag vieren in het Olympisch Stadion? Dat kan! En dan ook nog eens met een line-up waar je u tegen zegt. Voor deze gelegenheid komen namelijk Jack Ü (Skrillex & Diplo), Kygo, Knife Party, Carnage, Klingande en meer naar het Olympisch Stadion om voor de beste muziek te zorgen! Wil jij hier bij zijn? Win dan je tickets hier.

Heroes

Heroes is terug en gaat dit keihard vieren op zaterdag 9 mei in Beachclub Bliss! Dit doen ze natuurlijk met een aantal toffe artiesten zoals Lucien Foort, Karim Soliman, Diephuis and more. Uiteraard mag jij ook niet missen in het publiek en daarom hebben wij tickets klaarliggen om weg te geven! Kans maken? Doe dan hier mee.

Ultrasonic Festival

Op zaterdag 25 juli is het tijd voor Ultrasonic Festival. Een groot feest met allerlei verschillende genres muziek voor je in petto. Op de Mainstage zul je vinden Bingo Players en Chocolate Puma. Op Hardlife kun je Zatox en Radical Redempton verwachten. Op de Hipster stage vind je The Partysquad en Dyna. Op Latin Lovers zullen Benny Rodrigues en Gregor Salto de deuntjes verzorgen en op Rockit zul je De Sluwe Vos en Olivier Weiter zien en horen. Het mooiste van allemaal, dit is nog lang niet alles! Al overgehaald? Win je tickets hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws