Weekly Win Week 18

Nena Verhoef | 1 mei 2015
daily feature


De Weekly Win staat weer klaar. Check hier de feesten waarvoor wij tickets weggeven!

We Are The Future

watf
Op vrijdag 8 mei wordt Fuse in Brussel op z'n kop gezet door We Are The Future en Leftorium! De twee organisaties gaan voor deze editie de samenwerking aan en leveren daarbij een mooie line-up! Met onder meer Olivier Schories en Andhim ben je verzekerd van lekkere house en minimal deuntjes. Bij zijn? Win je tickets hier.

V-land festival

vland
Op zaterdag 9 mei is het feest in Walibi Holland! Met meer dan 60 artiesten wordt het park omgetoverd tot de perfecte festival locatie. Denk aan onder anderen Yellow Claw, Tom Trago, Benny Rodrigues en Shermanology. Extra tof: de attracties zijn gewoon open! Je kan dus én feesten én ritjes maken in de Goliath. Deze wil je niet missen, dus doe hier mee.

Megabase Outdoor

megabase
Op zaterdag 30 mei is het tijd voor Megabase Outdoor! Alle Unleashed soldiers komen deze dag bij elkaar om twaalf uur lang te stampen. Met Digital Punk, Chain Reaction, Outbreak, Adaro en E-Force weet je zeker dat je niet stil zal staan in Zwolle. Wil jij dit feestje niet missen? Win dan je tickets hier.

Lakedance

lakedance
Op zaterdag 13 juni en zaterdag 8 augustus maakt Aquabest plaats voor Lakedance! Beide edities staan in het teken van 'Live Your Bucket List' en het doel is dan ook om het maximale uit de feesten te halen! Over de line-up op 8 augustus moeten we nog even wachten, maar op 13 juni zijn sowieso aanwezig: Blasterjaxx, Chocolate Puma, Egbert en Otto Knows! Win je kaarten hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws